SKRIVET: 2009-07-31, kl 16:45:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

äntligen

Äntligen helg, skönt! Denna helgen ska vi hålla på att greja i lägenheten. Vi har rivit ut hela köket, de är då de är negativt med att bo på 3dje våning. Men nu är det slängt i alla fall, bara lite små brädor kvar men de blir nog inte mer än en säck. Men när vi tog ner skåpen följde delar av väggen med, eller sementklumpar, men det kommer komma en murare idag och kolla på det, eller kanske fixa det idag. Så nu är väll det värsta gjort!  men det är ändå mycket kvar att göra...

men de får vänta tills i morgon!

SKRIVET: 2009-07-27, kl 21:01:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

ullared

Det blev en hel dag i dag på ullared/i göteborg. Gick upp klockan 4 så att jag skulle ha gått om tid på mig, sen vid 6 åkte vi mot göteborg där vi hämtade upp Johanna och Kevin och åkte sen vidare till Ullared, det var hur mycket folk som hellst och som vanligt när det är mycket folk så trängs alla. Men jag fick i alla fall handlat lite saker bla, en Björn Axen-volumaster, så får väll hoppas att den är bra :) sen blev det en hel del småsaker som alltid är bra att ha :)

Efter ullared åkte vi tillbaka till Göteborg och fikade lite hos Johanna, sen följde hon med oss hem.

Men nu sitter jag hemma hos Johan och mumsar i mig mina cashewnötter som är doppade i vit chocklad, välldigt sött men gott ändå. nej nu ska jag ducha sen blir det Beck, har sett den förut men kommer inte i går slutet.

SKRIVET: 2009-07-26, kl 14:41:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

vaxa

Så nu ska jag åka och hämta Johan i mariestad så ska han med mig hem och hjälpa till att vaxa min bil, har städat ur den invändigt redan och det var på tiden, för uch vad skitig den var. Det gör man ju inte allt för ofta direkt. 



 

SKRIVET: 2009-07-26, kl 09:34:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

husaren

Godmorgon!

Tänkte skriva lite om våran ute kväll igår, vi började hemma hos Josefin sen åkte vi vidare till hennes moster och fortsatte förfesta med dom, och runt 11 kom våran skjuts till Skövde. Väl inne i Skövde fick vi stå i kö, jag tror vi stod i nästan en timma, ne okej kanske inte en timma, men länge i alla fall. Och det regnade med så man var ju inte vackrast inne på Husaren sen direkt. Men kul hade vi i alla fall :)

Sen blev det mcdonalds och nattbussen hem, men busschauffören var inte den muntraste direkt. Fridas busskort funkade inte de funkade bara i töreboda kommun. Jo visst för de köper man ju, långa sträckor man kan åka med det i så fall, moholm-töreboda-moholm. Det är väll dit man kommer ungefär. Och 1 utlänsk blev utslängd bara för att han tog på musik på telefonen (stängde av så fort hon sa till) Så där fick han stå, och de var sista bussen den kvällen. kul för han.

Nej nu ska jag äta lite frukost.

SKRIVET: 2009-07-25, kl 15:01:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

schwarzkopf

Sådär nu är jag hemma igen, men kommer inte vara hemma så länge för runt 6 ska vi in till stan och fira en kompis som fyller år idag och efter det blir det utgång i skövde, kommer nog bli kul för nu var det ett tag sen jag var ute:) Men har ont i min hals fortfarande så får väll se hur det går att få ner mina cider... men de slinker nog ner.

Nej om jag ska in i duchen och börja göra mig i ordning kanske. Har köpt en ny inpackaning som jag ska prova idag.

SKRIVET: 2009-07-25, kl 11:24:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

lördag

Hallå!

Igår på Ikea kollade vi på kök så nu är vi helt överens om hur det ska se ut, i alla fall på ena väggen:). Efter Ikea blev det Marieberg, då började vi med lunch på ett nytt ställe där inne, bakpotatis med skagernröra, välldigt gott. Sen blev det kika i affärer, men hade bestämt mig för att itne köpa några kläder eftersom jag egentligen inte behöver det. Så det blev itne så mycket handlat, hårinpackning, hårnålar, och sen smink. Jaa det var väll allt.

Efter örebro så åkte vi hem till Johans föräldrar och hälsade på, sen även hem till mig där mina kusiner var. När vi kom hem till Johan igen var jag så trött så jag gick och la mig, vakna sen vid 6, tog på en film, såg halva, sommna igen. Vakna vid 4 av att johan sitter vid datorn och sa att han räknat ut köket, orkade inte bry mig så sommna om och sen gick vi båda upp vid 7. Så nu på morgonen tog Johan fram en liten lapp han hade räknat ut hur många skåp och sånnt som vi behövde till skåpet, det har han altså suttit och gjort under natten, sött:)

Nej nu ska vi ner och fika.

SKRIVET: 2009-07-24, kl 07:42:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

nu åker vi

Godmorgon! Nu har jag precis varit inne i duchen, hade tänkt att mitt hår skulle få hinna självtorka eftersom jag inte har med mitt värmeskydd men det hinner det nog inte för om lite mer än en timma åker vi. Får väll se vart vi hamnar eftersom det är jag som kör, lyckas ju alltdi köra fel. Men nu har jag ju Johan med mig och han hittar bra så det ska nog gå bra. Och härifrån till Örebro är det nästan bara rakt fram hela vägen tills man ser det.

Nej nu ska jag börja sminka mig, kläderna har jag redan lagt fram så jag skulle sprara lite tid nu på mogonen.

hörs senare

SKRIVET: 2009-07-23, kl 22:29:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

örebro

Godkväll!

Idag efter jobbet åkte jag hem till Johan och pysslade om honom, han mådde verkligen dåligt stackarn... Men han är lite bättre nu så jag hoppas han blir helt frisk tills i morgon för då är jag ledig så då blir det Örebro. Har skrivit en lista på saker som jag måste ha så att jag ska komma i håg allt :) Nej nu ska vi se klart Wallander.

SKRIVET: 2009-07-22, kl 18:32:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

hemma

Nu är jag hemma igen, har sovit hos Johan i över en vecka, men mamma började sakna både mig och Bella så idag var det dax att åka hem. Men nu när jag väl är hemma åker dom på bingo, trevligt trevligt.. Men jag och Frida ska i alla fall gå upp till affären och köpa lite gott som vi kan mummsa i oss i kväll, det är ju ändå lill lördag så hellre en liten påse godis än massor med alkohol, ska ju ändå jobba i morgon så.

SKRIVET: 2009-07-21, kl 19:35:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

man blir seg fort

bella


Jag gick aldrig till jobbet i morses, kollade på hitta.se och de stod att de var lite över 5 km, och den vägen är så tråkig, så de fick bli bilen i stället. Efter jobbet var jag och Magda på Bodypump, har haft träningsuppehåll nu medans hon har haft semester, men nu jobbar hon igen så nu kör vi på! Passet var i alla fall dödsjobbigt. Trodde mina ben skulle skaka sönder, dom skakar fortfarande.. Men efter några pass så blir det lättare igen.

Bella har vart med Johan hela dagen så hon är rätt trött på han nu tror jag : )

SKRIVET: 2009-07-20, kl 20:40:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ikea




Idag har jag jobbat, var inte piggast på jobbet direkt men det var inte dom andra heller så... Efter jobbet åkte vi bort och kollade på färg till sovrummet. Det är redan vitt på väggarna så det ska vara kvar förutom att vi ska göra en fondvägg. Är riktigt sugen på att börja flytta in sakerna redan nu, men de är bättre att vänta tills köket och det är färdigt för det lär ju damma ner en hel del, men jag vill att allt bara ska bli färdigt, har inget tålamod alls..... Men vi ska i alla fall till IKEA på lördag och kolla på kök, har redan sett på internet men måste se de i verkligheten med innan vi beställer något. Men nu är det bara att börja riva ut det gammla köket.. eller bara och bara.. det är en hel del skåp.....

Nej nu ska jag lägga in lite musik, hade tänkt att gå till jobbet i morgon, men får väll se hur jag känner på morgonen. Det är ändå en bra bit dit.

puss

SKRIVET: 2009-07-19, kl 07:38:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

kök

Tråkig blogg jag har utan bilder och allt, men de är bara för jag har ny dator så har inte lagt in bilder än och mina batteri i kameran är slut, måste komma i håg att köpa det. Idag var jag inte lika pigg när jag vaknade som jag var i går, hade tänkt gå ut och gå en långpromenad innan det börjar regna.. men tror inte jag orkar de idag. Får bli bodypump i kväll i stället. Igår kväll var vi uppe i lägenheten som Johan ska köpa, vi mätte köket och lite så för att se hur många skåp som behövs, men de var inte det lättaste. Man får nog mäta ett par gånger och tänka 100 gånger till innan man beställer så att det inte blir fel. Det är ett väldigt gammalt kök som sitter där nu så det går inte att gå efter dom måtten direkt, men det blir nog bra sen när det blir klart!

SKRIVET: 2009-07-18, kl 18:32:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skövde

Efter min långpromenad i morses blev jag så trött så jag gick och la mig brevid Johan igen, och även fast han gick upp och gjorde annat så låg jag kvar. Och det hör inte til vanligheterna. Men seg som jag blev så låg jag till klockan 11 då Johan kom på idén att åka till Skövde och shoppa så då blev jag genast piggare!:) Men fick inte handlat så mycket, de var mer Johan som handlade, jag fick endast med mig hårvårdsprodukter och spännen till håret. Nej nu blir det sega någon timma till sen en bra film med tacochips och dipp, mumms:) Hörs i morgoN!

SKRIVET: 2009-07-18, kl 07:54:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon

Hallå! Ett tag sen jag skrev men det är väll så under sommaren, man är mer ute och sitter inte lika ofta inne vid datorn. Och så har jag jobbat välldigt mycket det senaste, men de ska man kanske vara glad över nu. Igår kväll skulle vi egentligen hem till en kompis och grilla, men eftersom hon skulle upp tidigt dagen efter så bestämde vi i stället att ta det en annan dag, och de var bara bra för jag var så trött igår. Så i stället åkte jag hem till Johan så gick vi ut och gick en lång promenad och köpte med oss chiabatta bröd med god kräftstjärtsröra med vitlök och satte på en bra film och bara tog det lugnt. Men vi hann alrdig se klart filmen innan jag sommnade så får väll se klart den sen för just nu ligger Johan och sover... Och själv har man varit uppe sen halv 7. Tänkte gå ut och gå strax, Ipoden måste bara hinna ladda lite mer innan... /malin

SKRIVET: 2009-07-12, kl 08:24:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon

Vaknade vid halv 8 idag och kunde inte sommna om, och eftersom Johan inte direkt är någon morgon människa så gick jag in och tog ett bad för att fördriva tiden lite... Men nu är klockan halv 9 och han ligger fortfarande och sover.. tråkigt. Nej jag får väll göra mig i ordning lite och gå ner och handla lite frukost för jag såg att han inte hade någon god frukost i sin kyl direkt....

SKRIVET: 2009-07-11, kl 13:12:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inte meningen

Så nu har jag nyss kommit hem efter att ha varit och jobbat. Egentligen fattar jag inte varför jag säger ja till att jobba på helger för helgen är det enda jag kommer ha ledigt nu i sommar, men det var ju inte så många timmar så det gick rätt bra ändå! I går hade vi hyrt en film som vi skulle se, så vi kopplar in dvdn och allt och sätter i filmen, men då är dvd dosan inte hemma, och detta var en engelsk film så vi var tvugna att ha text till, och det gick inte att ändra på annat sätt utan kontrollen. Så vi kopplade in en annan dvd (som vi hade dosa till) för att testa, nej då är dvdn sönder.. Då täntke vi kolla på en Irené Huss film i stället så är fodralet tomt :( . Vi sätter i den engelska filmen i datan i stället och täntke att vi får väll kolla igenom den då, men nej, då är inte det installerat (vilket det ska vara för jag har kollat på film förut i de) Tillslut tar vi min dator och börjar kolla på filmen i men efter 10 minuter börjar jag slumra till.... De var nog inte meningen att vi skulle se på film i går! nej nu ska jag in i duchen och göra mig iordning, får ge filmen en ny chans idag, Fast denna gång i Johans dvd :)

SKRIVET: 2009-07-09, kl 21:25:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tillbaka

Sådär, nu har jag en ny blogg. Tog bort min gamla för kanske ett halvår sen och nu börjar jag sakna bloggandet lite så nu börjar jag igen! Passa perfekt nu när jag fick en ny dator idag, en limegrön, väldigt gullig. Men det blir väll inte så mycket bloggande nu under sommaren när jag nästan jobbar varje dag, men några inlägg ska jag väll försöka få in :)

SKRIVET: 2009-07-09, kl 21:04:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Välkommen till min nya blogg!