SKRIVET: 2009-09-28, kl 19:13:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

vilken tur!

Skulle egentligen ha varit ledig idag men så vid 11 ringde dom och frågade om jag kunde komma in och jobba. Innan dom ringde höll jag på att leta efter min plånbok, jag hittade den ingenstans. Kollade till och med i frysen eftersom jag handlade i går kväll. Men nej den var ingenstans. Sen han jag inte leta mycket mer innan jag skulle i väg och jobba så jag tänkte att jag får väll köra utan min plånbok då (körkort). Men så när jag kom en bit kom jag att tänka på att jag kanske hade glömt den i mataffärern. Fast egentligen trodde jag inte att den var där eftersom jag alltid har bilnyckel i plånboken och bilen hade jag ju tagit hem. Men jag gick in och fråga i alla fall och där var den! Vilken tur jag hade! :)

Nu har jag precis varit och hämtat mitt paket på posten. Och innehållet var; tights, ögonskugga, spegel och träningskläder. Det är alltid lika spännande med paket. Nästan bättre än att shoppa i butik.

SKRIVET: 2009-09-28, kl 08:46:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Förstörd igen

Igår morse när jag gick ut och gick såg jag att sidospegeln på 2 bilar här utanför hade gått sönder. Men tänkte inte mer på det. Sen när jag kom in från promenaden bestämde vi oss för att åka till Ikea. Så när jag kommer ut till min bil är min sidospegel också trasig. Åh! Då är det antagligen några som har gått förbi och sparkat sönder dom. Detta är andra gången på mindre än ett halvår som någon gör något med min bil. Sist var halva bilen repad. Så irriterande. Som tur var kunde vi låna mammas bil till Ikea.

nej nu ska jag ut på en promenad.

SKRIVET: 2009-09-26, kl 16:31:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

seg lördag

Hämtepizzan var god, men inte lika god som min hemmagjorda pizza hade varit.

Jag är så himla seg idag. Det känns precis som Söndag konstigt nog. Klockan är redan halv 5 och vad har jag gjort? Hämtat mat, gått en kort promenad och gått ut med soporna för första gången. Tråkig lördag helt enkelt, men det är ändå skönt att bara ta det lugnt speciellt nu när jag har så ont i magen.

SKRIVET: 2009-09-26, kl 12:22:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Är detta ett skämt?!

Det här är helt sjukt!

Det började i morses med att jag skulle sätta i kontakten till min dator i väggen. Det blir en hög smäll och det blixtrar till i kontakten och en bra bit ut. Jag går då ut i hallen där proppskåpet sitter för att se om det fällts ner. Men det hade det inte. Så jag fick strunta i det i stället och sätta den i en annan kontakt. Så nu skulle jag in i sovrummet och då bara lampan tänds (den som sitter i det uttagen som blixtrade förut). Så bra då funkade det tänkte jag. Och gick ut för att börja steka köttfärsen som jag ska ha på min pizza som står på jäsning. Så när jag ska ta på ugnen för att den ska hinna bli varm funkar inte den. Men lampan funkar. och spisen men inte ugnen. Så när jag vrider på den för att ändra över/undervärme/varmluft osv. ja då tänds lampan i köket och den i hallen släcks. Detta är ju helt sjukt. Jag tror ju nästan att någon driver med mig. Så här såtr jag nu med halvrå köttfärs och degen på jäsning. Fuck. Det får bli hämtpizza. jag som var så sugen på hemmagjord!

SKRIVET: 2009-09-26, kl 08:36:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredagkväll

Igår skulle vi möta upp Anna inne på Commerce. Så då tänkte vi ställa oss inne i parkeringshuset, och jag säger bara aldrig mer. Det var det trångaste parkeringshuser jag kört i och det stod heller inte ordentligt skyltat hur man skulle köra. Men utan krock så klarade vi att ta oss in och sen ut ur parkeringshusert i alla fall!

När vi mötte upp Anna började vi kolla runt i affärer. Och jag har väldigt svårt för att bara kolla i affärer. Så inne i en affär hittade jag en stickad, välldigt mysig tröja som jag bara var tvungen att ha. Så den ett linne, stövlar, och smink fick följa med mig hem.

Sen på kvällen kom Frida och Carro hit, så drack vi lite vin och cider. Och efter ett tag åkte vi bort till en annan kompis som hade förfest. Men eftersom jag inte skulle med ut så var jag redan hemma vid 11. Så idag är jag nog den enda av oss som mår bra, och det känns väldigt bra!

SKRIVET: 2009-09-25, kl 15:36:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vinkväll

Hallå! Nu är jag hem kommen i från Skövde, men får uppdatera mer i morgon för nu måste jag börja städa för i kväll blir det vinkväll med några vänner:)

Ha en bra fredagskväll!

SKRIVET: 2009-09-25, kl 07:39:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

godmorgon

Sitter och kollar på The voice men Simon och Thomas är med. Och Simon tål jag bara inte så får nog byta kanal.

Idag ska jag till Skövde, ska hämta upp Frida vid 10 och så ska vi möta upp Anna inne i skövde. Men jag har lovat mig själv att inte handla några kläder, för jag har ännu inte hunnit andvända allt jag köpte förra månaden. Men jag behöver småsaker så som hårspray, torrshampo, ögonskugga, hårborste, strumpor, dagcrém. Ja det är väll det.

Nej lika bra jag börjar göra mig i ordning för det brukar dra ut på tiden.

SKRIVET: 2009-09-24, kl 20:51:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inte så illa ändå



Flexpasset gick bra. Min balans var inte lika illa som jag trodde och tur var väll det. Hoppas jag får träningvärk i magen i morgon. :)

Nu sitter jag och kollar lite på Superstars. Eller det är mer Johan som tittar jag sitter här vid datorn i stället och äter en jättegod fruktsallad gjort på Kiwi,äpple,persika och päron. Gott!

SKRIVET: 2009-09-24, kl 17:03:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Flex

Nu har jag precis målat mina naglar, rosa. Har knappt några naglar för jag biter på dom hela tiden, lite äckligt men så är det.

Om en timma ska jag på flex, det är ett pass då man mestadels sitter på en boll. Mycket med balans och så, så vi får väll se hur det går. Men är lite trött på Body pump så var tvungen att variera lite. Linda ville att jag skulle gå med henne på stan lite innan men det börjar innom en timma och hon har inte ens kommit hit än så får väll se hur det blir med det. Hon och tider passar inte riktigt bra ihop.

nej nu ska jag i alla fall göra mig klar!

SKRIVET: 2009-09-24, kl 08:32:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon!

När vi sover så har jag Bella i sängen, en del tycket säkert det är äckligt att man har en hund i sängen med tanke på att dom är överallt ute och äter allt. haha. Men det tycker inte jag. I alla fall när jag sover sover hon nere vid mina fötter, men sen på morgonen kryper hon upp och lägger sig precis brevid mig med sitt huvud på min huvudkudde. Hon är så söt :) Så ligger hon där med sina stora bruna ögon och bara tittar på mig.  :)


Nu är jag i alla fall uppe och sittr och kollar på The Voice! Katrin skulle komma dit strax, och henne kan man ju inte missa:)

SKRIVET: 2009-09-24, kl 08:26:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

bilder




Den första bilden är April 08
Den andra Januari 09
Och den sista är Juni 09

Men emellan allt detta har hårförlängning varti i och ut lika fort igen, tyvärr hade jag ingen bild på det på min egen dator, får kolla i mammas nästa gång jag kommer dit. Men tycker ändå att mitt hår har växt ganska mycket mellan det näst sista och det sista kortet. Det är ändå bara 5 månader emellan.

SKRIVET: 2009-09-23, kl 20:00:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

alkis

Efter att jag kom hem från jobbet tog jag en promenad för att bli på bättre humör och så att Johan slipper höra mig, pratar man med en grinig person blir man ju själv grining så de var lika bra. Men på min promenad blev jag ännu surare, då går det förbi en gammal äcklig (alkis, de förklarar väll allt) gubbe, och bara säger rätt ut: -De där var en ful hund du hade. Vi hade inte ens ögonkontakt utan han bara gick förbi mig. -Inte lika ful som dig i alla fall, sa jag eftersom jag redan var irriterad. I vanliga fall hade jag inte brytt mig efter som alkisar för mig=inget liv. Ingen idé att säga emot dom. Trodde att han skulle vända sig om efter mig men han bara lunka på, tur det kanske. 

När jag kom hem igen började jag plocka ordning i skåpen sen har tiden bara runnit i väg. Nu är klockan redan 8 så jag tänkte gå ut och gå innan efterlyst som är kl 21.

Ha en bra kväll!

 

SKRIVET: 2009-09-22, kl 19:41:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

body pump



Innan jag åkte till mamma förut, jag ser en aning äcklad ut men det är jag inte:)

Nu är jag hemma i från gymmet. Det blev Body pump. Riktigt jobbigt denna gången. Men så hade vi extra vikter på med så det berodde väll på det, men någon gång måste man öka. Så i morgon kommer jag nog vara helt slut i mina armar.

Ikväll är det Andra avenyn, och till det har jag köpt Barkis som jag har varit sugen på ett tag. Ost och kaviar på det! mums! :)

SKRIVET: 2009-09-22, kl 12:10:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skövde

Nu har jag precis kommit hem i från Skövde. Vi var där förra veckan och köpte kakel men nu ändrade vi oss och ville ha ett annat i stället så var och hämtade det.

Och nu ska jag vidare hem till mamma för det ska komma en och sätta upp kaklet och då är jag helst inte hemma! Efter att jag varit hos mamma blir det träning så hörs senare i kväll!

SKRIVET: 2009-09-21, kl 20:48:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lyxfruar





Nu blir det detta! :)

SKRIVET: 2009-09-21, kl 20:46:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

vattenkrig innomhus




Så nu mår jag mycket bättre. Kollade på filmen som kommer efter Tredje vågen (Johan Falk). Den var riktigt bra, men det är väll alla filmer som han är med i. Sen nu i kväll har jag inte gjort någonting. Ätit varma mackor. Inte så intresannt men välldigt gott. Hade även vattenkrig med Johan. Som det mesta så är det inte roligt när man återberättar, men jag försöker endå.

Vi låg och vilade lite och så börjar Johan reta mig som han alltid gör när jag redan är irriterad för då vet han att jag blir mer sur än vad jag redan är. Så har jag ett vattenglas brevid mig med lite vatten i som jag häller över honom, men missar givetvis så i stället får jag allt i min säng. Han skrattar självklart och tycker nu att de är mycket roligare... Och jag blir ännu surare.  Så jag går in i badrummet där jag har en sprayflaska. Jag fyller den med vatten och tar vatten i munnen. Han förstår ju givetvis att jag har vatten i munnen (men sprayflaskan ser han inte)  så han stänger sovrumsdörren så att jag inte ska kunna komma in. Så jag får upp dörren lite och sätter min hand i vägen (då kan han inte stänga dörren) tillslut kommer jag in såpass att jag kan spraya massor med vatten på han (han tror då att jag inte har vatten i munnen längre) vilket jag har som han får rätt i fejan! Han blir nu sur (på riktigt) och lyfter in mig i duchen med kläderna på och tar på duchen. Där står jag pisseblöt, men även han eftersom jag tog duchen emot honom med, så vårat "lilla" vattenkri slutade med att sängen är blöt och allt i badrummet också. Men man kan väll säga att jag vann ändå! :)

SKRIVET: 2009-09-21, kl 14:59:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

illamående

Idag fick jag åka hem tidigare från jobbet för att jag mådde så illa. Mår inte bra än men det är lite bättre nu i alla fall. Så nu ska jag lägga mig i soffan och ta på en bra film så uppdaterar jag senare i stället!


SKRIVET: 2009-09-20, kl 19:05:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

suget

Nu har jag städat hela lägenheten och tagit en riktigt lång duch så nu sitter jag här i mina myskläder och doftar vattenmelon:) Men jag har ett litet problem, jag är sugen på nötter. Och jag har ingen lust att gå utanför dörren mer idag men om jag ska ha nötter så måste jag de för det är bara jag och Bella hemma och henne går inte att skicka till affären direkt. Det hade varit gott att ha det till Ensam mamma söker. Eller persikohalvor, vindruvor och banan. Nej jag får nog helt enkelt byta om och sätta upp mitt hår och åka i väg och köpa mig någonting för nu är jag riktigt sugen.

SKRIVET: 2009-09-20, kl 11:44:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

ändrade planer

Åker ut till mamma i stället, städningen får vänta:)

SKRIVET: 2009-09-20, kl 10:27:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ensam hemma

Nu har jag precis ätit frukost, det blev 1 stekt ägg med skinka på, ett äpple och en stor kopp kaffe.

Idag är jag själv hemma, och det är faktiskt riktigt skönt att vara själv emellanåt, i alla fall när det är på dagen. Men hade inte tänkt att göra något speciellt. Städa ska jag göra, de passar bra att städa ordentligen på söndagar tycker jag, och det passar ännu bättre nu när jag är själv. Kanske kan försöka få upp lite tavlor med så att det blir lite mer hemtrevligt, just nu är det helt tomt på varenda vägg. Sen ska möblerna på balkongen upp på viden men det får Johan ta sen när han kommer hem.

nej kanske dax att sätta lite fart annars blir jag väll sittandes här:)

SKRIVET: 2009-09-20, kl 08:01:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

riverside




Godmorgon. Vaknade redan vid 6 idag men kände att det var lite väl tidigt att gå upp så jag kollade på Riverside på internet. En bra serie tyckte jag. Så den får jag fortsätta se. Synd bara att det är så korta avsnitt åt gången. Men då får man göra som mig, vänta och se flera på en gång:)

Nu ska jag ladda min Ipod lite medans jag klär på mig sen ska jag gå ut och gå en lång promenad med Bellsan.

SKRIVET: 2009-09-19, kl 07:01:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Göteborg




Godmorgon! Idag blir det Götebrog. Ska hälsa på min bror eftersom han fyller år och sen självklart syskonbarnen. Hade ingen bild på Saga i datan men på Kevin hade jag i alla fall, gullunge:).

Nu har jag precis duchat och smörjt in mig med en fet salva. Har börjar bli så torr både i ansiktet och på kroppen. Inte så frächt, men den här salvan gör nog susen. Nej nu ska jag slå in packetet jag köpte igår, hoppas bara att vi har någon tejp hemma för det glömmde jag köpa..

Hörs i kväll!

SKRIVET: 2009-09-18, kl 21:04:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

lösgodis



Jag är en sån som inte kan äta lagom av lösgodis. Det lösgodis som jag köper hem det ska ätas upp den dagen det köps, och inte lite av det heller utan allt. Spelar ingen roll om det är en liten eller stor påse, nej allt ska ner. Även om det inte ens är gott i slutet så ska det bara ner. Just därför har jag flera gånger tänkt på att sluta äta det helt och hållet, och ja jag ska ge det ett försök. Nu får det bli nötter i stället för godis. Får se hur länge jag klarar detta. Jag gissar på en vecka.. Nej okej jag ska tro på mig själv. Jag tror jag klarar det länge. Så upp till bevis nu.

SKRIVET: 2009-09-18, kl 16:49:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Köket

Så nu tänkte jag visa hur köket blev, det är inte klart än, kakel och fläkt och sånnt ska upp. Som ni ser på den gammla bilden går väggen uttåt vid spisen, så det byggde vi ut i stället. Så köket blev 10 cm mindra men det var det värt för att det skulle gå rakt. Än så länge är jag nöjd med köket, men blir nog mycket bättre nu när kaklet kommer upp också.

SKRIVET: 2009-09-17, kl 20:31:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

På topp!




Den här veckan har mitt humör verkligen varit på topp. Ingen aning om varför egentligen men så har det varit och det har varit riktigt skönt. Men idag är jag inte på topp, men det är bara att hoppas på att jag är det i morogn igen, men då är det ju fredag så det borde jag ju vara!

Har börjat att cykla/gå till jobbet nu i stället för att ta bilen. Det är bara 3 km så det känns så onödigt att åka bil. På morgonen tycker jag det är helt okej även fast klockan bara är 6, men sen hem är lite segare, men de är bara för att vägen är så tråkig och att det är uppförsbacke:P

Uch vad trött jag är nu... Ska tvätta av mig sminket och sen lägga mig och läsa lite. Det är skönt att lägga sig i tid!

godnatt:) 

SKRIVET: 2009-09-13, kl 08:30:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

kakel




I går kom Frida hit. Så vi var ute och gick en hel del sen på kvällen blev det tacos. Hon skulle egentligen åkt hem i går men det slutade med att hon stannade kvar. Så nu ligger hon på soffan och sover. Jag kanske skulle gå fram och ta ett kort, det gär alltid hon när man själv ligger och sover. Dax att ge igen kanske! :)


Idag är det Söndag, vart tar veckorna vägen? Tiden går så fort. Vi ska åka och kolla på kakel i dag i alla fall så får välll hoppas vi hittar någt fint. Det står mellan svart och vitt. Helst skulle jag haft mattsvart, men jag vet hur det kommer se ut efter ett tag och då är det inte värt det. Men om vi har vitt kakel så kanske det blir för vitt. Man kan ju ha svart med men jag är egentligen inte så förtjust i blanksvart.. åh de är så svårt. Får väll se om vi hittar något som passar oss båda.

Nu ska jag äta frukost!

SKRIVET: 2009-09-12, kl 12:03:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

*



Klockan är redan 12 och jag har inte gjort någonting. Jo jag har duchat och sminkat mig lite, men sitter fortfarande i morgonrocken. Det känns som söndag idag bara för att jag är så seg.  Men nu börjar jag bli hungrig men vet inte vad jag ska laga. Får väll ta mig en titt i kokboken och se om jag blir sugen på något lättlagat!














SKRIVET: 2009-09-09, kl 20:33:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

cola zero & vindruvor



Har gjort i ordning en skål med vindruvor och till det iskall cola. Och jag är en av dom som inte tror att cola zero är onyttigt så det dricker jag med gott samvete. Men jag försöker ändå att inte dricka det så ofta för man blir lite beroende av det. Förut för bara någon månad sen drack jag minnst 2 burkar om dagen. Men då gjorde jag det mer för att bli pigg. Och om de var colan som gjorde mig lite piggare eller inte det vet jag inte. Men nu som sagt har jag dratt ner på det! Bra av mig!





SKRIVET: 2009-09-09, kl 20:04:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

det slitna är borta

Var hos frisören förut, och när hon frågade när jag klippte mig sist fick jag skämmas, det var i april. Så det blev några centimeter som åkte av men det syndes knappt. Det slitna var ändå så tunnt. Så nu är mitt hår frächt igen. Ska verkligen inte låta det gå så lång tid tills nästa gång, men nu har jag haft så mycket att göra så mitt hår har blivit bortglömmt.

Efter frisören lagade jag lite mat sen åkte jag hem till mamma. Skulle egentligen gått på gymmet men eftersom det var så bra väder bestämde vi oss för att gå en lång promenad med hundarna i stället.


nej nu ska jag göra mig något gott att tugga på : )

SKRIVET: 2009-09-09, kl 10:44:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Frisör



Nu blir det frissan!

SKRIVET: 2009-09-09, kl 08:33:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

.





Godmorgon!

Igår började Andra avenyn igen, sen började det även en liknande serie fast på webben, men om inte jag fattade fel skulle det även sändas på tv på Söndagar. Innan andra avenyn blev det Body pumb med Linda. Och på torsdag måste vi öka vikterna, vi har helt enkelt blivit för lata med det, har haft samma vikter nu ett bra tag, men i morogn blir det tyngre! Förutom på benen då för där kommer jag nog aldrig orka ta mer.


Idag är jag ledig. Så nu sitter jag hemma framför datan/tv och äter havregrynsgröt med banan i. Hade tänkt ut och gå innan frukost men blev så hungrig så var tvungen att äta innan.






SKRIVET: 2009-09-06, kl 09:06:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hem & hobby

Godmorgon!

Söndag idag, vad fort denna helgen gick.

Har hållt på i lägenheten hela helgen, fått upp gardiner i vardagsrummet och det var inte det lättaste, men det blev välldigt bra i alla fall. Men vi har inga blommor i fönstrena, det står endast en lampa. Så idag blir det Hem & Hobby och köpa lite krukor och så om jag kan hitta fina plastblommor, de vote smidigt. Jag har inte direkt gröna fingrar. Alla blommor som jag har dör. Fick en i går i inflyttningspresent. Får se hur länge den klarar sig.
 

Nej nu blir det lite frukost.

SKRIVET: 2009-09-02, kl 16:36:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

handtag

Igår fick vi äntligen upp handtagen på köksluckorna så nu slipper jag dra ur alla lådor underifrån för att ens kunna öppna den översta. Och bra blev det med:) Satte även in det nya i badrummet som okså blev väldigt bra.

Idag har det varit en jobbig dag på jobbet så nu ska jag lägga mig och vila en liten stund.

SKRIVET: 2009-09-01, kl 22:24:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

bodypump

Idag när jag cycklade till jobbet på morgonen så glömmde jag helt av lghnyckeln eftersom jag alltid har med mig bilnycklarna, förutom då idag när jag cycklade. Så när jag slutade ringde jag att kolla med Johan så att det var upplåst hemma, men nej då är han 10 mil bort. Men som tur var fick jag tag på mamma som var i stan så åkte och handlade lite med henne så att det drog ut lite på tiden. Sen blev det bråttom för träningen började halv 6 och då ska man ha plockat ordning tills dess med. Men vi hann i alla fall. Och svettigt och jobbigt blev det, så nu efteråt känns det väldigt skönt, även om jag höll på att rinna bort under passets gång...

Det han gjorde 10 mil bort var i alla fall bra! Med sig hem hade han köpt nya saker till badrummet. Toasitsen var inte frächast innan, men nu är den ny och fin.  Och en ny hylla så jag får plats med mina saker:)

Nej nu ska jag försöka sova, men de går nog lätt i kväll.





SKRIVET: 2009-09-01, kl 05:58:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ikea Jönköping




Igår blev det ingen fixar dag som jag hade räknat med. I stället kom Frida hit och vi bara tog det lugnt. Sen frammåt 2 kommer Johan på att vi måste ha handdag till köket. Det har inte blivit av att vi har köpt det innan, så då fick det bli Ikea. Åkte till Jönköping denna gången, åker till Örebro annars. Och ikea tycker jag är bättre i Örebro men vägen dit var bättre till Jönköping. Det var en lättare väg att hålla sig vaken, tur för mig:) Med oss hem fick vi handtagen till köket, och fästen så att vi kan sätta upp gardiner, en stor kruka till min blomma som har fått stå i en skurhink några veckor, och sen lite små plock. Nej nu måste jag klä på mig, börjar jobba om lite mindre än en timma.!