SKRIVET: 2009-08-31, kl 09:08:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

-







Godmorgon!


Har precis varit ute och gått med Bella, där vi bor nu finns det flera bra ställen att gå med med hundar. Och idag såg jag även en ny stig man kan gå, men hade inte så bra skor för det, så får gå den någon annan dag. 

Idag är jag ledig, men har inga planer alls för dagen. Det är rätt grått och tråkigt väder ute. Så det blir nog att fixa ordning i lägenheten, har inte fått upp några gardiner än, men det är sånna med skenor som man sätter i taket och vet inte riktigt hur dom ska sitta än, men får väll prova lite sen, för upp måste dom för är man ute ser man precis egenom hela lägenheten. Inte så roligt kanske!

SKRIVET: 2009-08-30, kl 23:22:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

trött...





Nu har vi precis tittat klart på en bra film, Cry wolf. Till filmen blev det honungsrostade jordnötter gott gott. Men nu är jag så trött så jag knappt orkar hålla ögongen öppna. Och det jobbiga är att jag har smink på mig som jag måste tvätta bort. Det är så äckligt att sova med det. Så jag får väll helt enkelt rycka tag i mig själv och gå och tvätta bort det och sen krypa ner i sängen brevid bellsan som redan har sommnat!



SKRIVET: 2009-08-30, kl 08:34:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

matfestivalen

Det blev en lite längre topp men skärp i midjan och ett par sköna tights igår. Har alltid så svårt att bestämma mig när det gäller vad jag ska ha på mig. Men igår han jag inte byta utan det fick bli det första jag tog på mig. Hade 2 timmar på mig innan vi skulle vara nere vid bussen och på den tiden skulle jag hinna ducha och sminka mig och allt det där + gå ut en snabbis med bellsan. Men jag hann i alla fall! I bussen fick vi stå, kunde dom inte satt ut en extra buss kanske?.

När vi kom fram till Skövde låste vi in våran alkohol sen gick vi och åt på något thai ställe. Kanske inte den bästa thai mat jag ätit men gick inte därifrån hugrig i alla fall, fast inte mätt heller utan någonstans där mittimellan.

Sen gick vi hem til Joel där det kom en hel del folk under kvällen. Det var kul. Men jag hade så ont i magen och sen var det 20+ på alla ställen okså så vid 11 åkte vi hem. Och det är jag glad för idag. För nu är jag inte ett dugg bakis! Så det kanske till och med kan bli träning i kväll:)

SKRIVET: 2009-08-29, kl 07:34:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Uppklätt eller inte...

Igår när vi var i Örebro hade dom massor som uppträdde inne på Marieberg, sen även lite erbjudande i affärerna, fick i alla fall handlat det jag skulle, och lite till. Köpte en fin siden blus som jag hade tänkt att ha på mig i kväll om vi ska ut, men får se så att det inte ser för uppklätt ut. Jag tycker att man ska se finklädd ut, men om inga andra gör det så känns det så överdrivet. Men hade tänkt gå ner på stan när det öppnar och kolla lite, annars får jag helt enkelt vara finklädd.. eller ta någonting gammalt.

Nu ska jag göra lite frukost.

SKRIVET: 2009-08-28, kl 07:31:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

örebro

Godmorgon!

Idag ska jag och Frida åka till Örebro, hade tänkt åka i morgon i stället men eftersom att båda var lediga så åker vi idag i stället. Hade tänkt att skriva en liten lista på det jag faktsit behöver och försöka hålla mig till den, men får väll se hur det blir med det.

nej nu ska jag göra mig klar, har inte ätit frukost heller, men det blir väll det vanliga. Havregrynsgröt med banan i:)

SKRIVET: 2009-08-27, kl 22:45:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

kvällsthe i sängen

Godväll! Sitter här nu i sängen och dricker en kopp the. Rabarber/grädd the. Trodde att det skulle smaka surt, men det gjorde det inte alls och tillsammans med lite mjölk i så blev det ännu godare. Åh jag längtar så tills det blir lite kallare ute. Då är det som mysigast att sitta inne och dricka varma drycker :)

Nej nu ska jag lägga ifrån mig datorn och sova lite. Måste vara utvilad tills i morgon då det bär av till Örebro! :)

Godnatt

SKRIVET: 2009-08-27, kl 18:14:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

middag

Sådär nu är jag hemma. Har hjälpt Johan att flytta ur det sista ur hans lägenhet och städat det värsta. Han som ska flytta in skulle städa själv.

Just nu lagar jag mat, jag väntar på att potatisen ska bli färdig kokt så att jag kan steka den, och till det blir det ägg och bacon. Välldigt enkelt men okså så gott!

SKRIVET: 2009-08-27, kl 15:28:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

gårdagens

Detta skulle kommit in igår egentligen men det hände något med internet så det gick inte att lägga upp, men här är det i alla fall.


Hallå! Mitt hår blev väll sådär, färgen tyckte jag var fin men det är lite fläckigt i hårbotten. Så det får nog bli några mer slingor, men inte än på några dagar. Slingorna som jag gjorde ljusa blev som gummi.  Men det blev bra sen efter inpackning och efter att det torkat. Efter det åkte jag in till Skövde, ensam. Jag tycker det är bäst att shoppa själv.  Det blev sköna och fina höst kläder, ja det är väll det bästa med hösten, alla fina och sköna koftor man kan ha, längtar tills det blir lite kallare så att jag kan börja använda det. Och en bra-att-ha-t-shirt. Och eftersom mitt torrschampo är slut så passade jag på att prova ett nytt. Det jag hade var väldigt bra men det luktade inte så gott, så får väll se om detta luktar lite fräschare.  Sen undrar jag vart alla hårspännen / tofsar tar vägen för jag köper nya nästan varje gång jag är och handlar och ändå har jag aldrig några. 

Nej nu ska jag ut och gå en sväng med Bellsan sen blir det tvn.

SKRIVET: 2009-08-26, kl 13:34:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kort dag!

Sådär nu är jag hemma. Blev inget cycklande till jobbet i morses eftersom det regnade. Och hemma tidigt idag är jag med, fast det är inte frivilligt, men det fanns inget mer att göra så. På hemvägen åkte jag förbi coop och köpte med Polly blond m1, det är extra ljusa slingor. Har haft det förut och då har det blivit bra. Men nu har jag mer hår än sist jag köpte det för då räckte det gott och väl med ett paket men det gjorde det inte riktigt denna gången, men förhoppningsvis blir det bra ändå, det är ändå bara slingor. Om 30 min ska det ut i alla fall så får väll se då.

Hade tänkt hinna åka till Skövde idag och köpa lite vanliga t-shirts/linnen. Har inte ett enda "ful linne" som man bara kan gå i hemma för jag tog bort allt sånnt när jag rensade ur garderoben. Kanske inte så smart för ful linne hade behövts nu tex när jag färgar håret.

Nej nu ska jag plocka lite här innan de är dax att skölja ur allt.

SKRIVET: 2009-08-25, kl 22:16:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

kontaktlös

Godkväll!

Halv ligger i sängen nu och bloggar men har inte orkat sätta i kontakten så batteriet börjar att ta slut men det är bra det för jag ska upp tidigt i morgon. Men känner mig inte frisk än, när jag var ute och gick med Bella förut blev jag helt varm och äcklig och då gick vi varken fort eller långt. Men nu klarar jag inte av att bara gå hemma så jag ska försöka mig på att jobba i alla fall. Hade tänkt att ta cyckeln i morgon, det tar bara 10 min att cyckla och så blir jag lite piggare på vägen med, bara det inte är för mörk för jag tror att min lampa gick sönder i vintras men jag ska ha massor med reflexer, men har ingen aning om vart dom ligger. Det hade ju inte gjort något om det var en cyckelbana men det är det inte, inte hela vägen. Och den sista biten är en 50 väg men alla ligger i minst 70 och den är kurvig. Så då tar jag nog hellre bilen. Men men är det ljust så blir det cyckeln i alla fall:) Nej nu ska jag få min massage som jag blev lovad förut. 

Godnatt 


 

SKRIVET: 2009-08-25, kl 18:37:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

så blev håret




Skulle prova en mörkare nyans av den hårfärgen jag brukar ha, så jag köpte den som var precis efter eftersom jag inte ville ha så mycket mörkare. Men mörkare blev det, och ganska mycket med. Bilden är inte rättvis det är mörkare i verkligheten. Men helt missnöjd är jag inte ändå för bara jag lägger i lite ljusa slingor så tror jag att det kommer att vara fint. Och sen går det ur ju mer jag tvättar håret okså!

Nej nu ska vi åka och köpa något att fästa lamporna i så att vi får lite belysning i lägenheten :)

SKRIVET: 2009-08-25, kl 17:49:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

färgar håret




Håller på att färgar håret och jag kan säga att det ser mörkt ut :S

SKRIVET: 2009-08-25, kl 07:20:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

fräch på utsidan

Godmorgon!
Vaknade av mig själv vid 6 och var hur pigg som helst så jag gick upp och tog en varm duch och hade i inpackning och rakade benen och sånnt för att fördriva tiden lite, inpackningne ska ändå sitta i 15 minuter som minst. Så nu känner jag mig fräch, på utsidan i alla fall. Tror att jag fortfarande har feber, och förkyllningen är kvar. Men bara febern försvinner så man får lite mer ork så är jag nöjd.

men idag måste jag ändå få ltie gjort, Ska till tippen med alla säckar som tar upp halva hallen, sen har vi tvätttid, men bara i 4 timmar och vi har hur mycket tvätt som helst. Hoppas att det finns torkskåp så jag slipper ha allt uppe i lägehten. Har inte tvättat här förut så vet inte riktigt hur det funkar, men det borde väll inte skilja sig så mycket från någon annan stans. Och så måste vi upp och plocka ur Johans gammla lägenhet men det mesta är här redan så det är bara lite småsaker kvar. Sen skulle jag egentligen behöva handla lite med men får se vad jag hinner med.

kanske dax att sätta fart!

SKRIVET: 2009-08-24, kl 20:18:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

post-it lappar över hela bilen

Ja det är vad jag möts av när jag går ut för att ta bilen lite snabbt för att åka och handla. Så det var bara att börja plocka bort dom, stod där och små skrattade för mig själv och det gjorde nog även dom som såg det och har sett bilen hela dagen. Det var inte på hela bilen men på varenda ruta och nummerplåten, Och om jag inte har helt fel så tror jag att det är våra barnsliga putsare.

Nu i kväll har vi ätit naturgodis och hållt på att plockat ordning i garderoberna, och jag har slängt en hel säck med kläder.  Och det var inte länge sedan jag rensade, och en del är helt nytt men som jag aldrig andvänt och vet att jag heller inte kommer att andvända. Men ska nog skänka bort det så gör det i alla fall någon nytta:)

nej nu blir det tvn. hörs imorgon.

SKRIVET: 2009-08-24, kl 16:06:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Första natten i det nya

Nu bor vi i den nya lägenheten, sov första natten här igår tills idag. Och jag sov bra, kändes lite konstigt att vakna på morgonen bara. När jag vaknade var jag helt tung i huvudet och kallsvettig, men eftersom jag skulle ha jobbat idag + börjat tidigare så fick jag åka i väg och göra det jag skule göra först på morgonen men sen orkade jag inte mer.. Så det blev 1 ½ timmas jobb för mig idag. Sen har jag suttit ute på balkongen med veckorevyn och en nybakad kanelbulle :) Men nu är jag hungrig igen och jag är inte sugen på hämt mat men jag orkar heller inte laga något. Pankakor vore gott och det är enkelt med men då måste jag åka och köpa ägg, och där blev allt jobbigt.  Vad deppigt inlägg detta blev. Men jag kommer med ett lite piggare inlägg sen när jag fått i mig lite mat :)

SKRIVET: 2009-08-22, kl 14:42:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

back

Det märks när jag har fullt upp för då blir det knappt någon uppdatering här. Fast nu när jag haft så mycket att göra har det ändå varit lite roliga saker. Som här om dagen precis när jag slutade jobbet kom Johan på att han hade glömt att köpa lite småsaker till köket från sist dom var på Ikea. Och det var såna saker vi var tvugna att ha för att det skulle kunna gå att få det klart. Så då fick jag skynda mig upp och byta om och sen köra till Örebro. Fick handlat lite småsaker där jag också, bla en stor blomma som jag har velat ha ett tag så den gör sig nog fin i vardagsrummet sen :).

Sen har vi hållt på att greja för fullt i lägenheten så köket är uppsatt och klart. Bara kakel och sånnt som ska upp, men det går att andvända nu i alla fall. Och jag är supernöjd!! :)

Nu ska jag ta mig en lång varm duch!

SKRIVET: 2009-08-17, kl 20:01:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

försovning



Godkväll! Just nu består mina dagar av jobb och direkt efter det upp till lägenheten och greja. Men jag klagar inte, hellre hålla på varje dag så att det blir klart någon gång för nu är jag riktigt sugen på att flytta in. Eller klart kommer det inte att bli på ett tag men det kommer vara beboligt i alla fall.  Just nu håller dom på att lägga in golvet i köket. Sen i morgon så kommer dom börja med att sätta upp köket förhoppningsvis. Kommer visa för-efterbilder sen när köket är färdigt:)

Juste i morses försov jag mig, jag ställer alarmet på 4 ggr på morgonen för att jag verkligen ska gå upp och jag brukar vakna av andra ringningen, men inte idag. Vaknade 06:40 och börjar 7 och det tar 5-10 min att komma till jobbet, men jag fick på mig kläderna fort och upp med håret i en knut och sen fick jag vara klar även fast jag såg mer död än levande ut. Men i morgon får jag verkligen inte försova mig för då ska jag börja kvart över 5, och då finns det heller ingen som kan ringa och väcka mig eftersom jag ska jobba själv.

nej nu börjar room service:)

SKRIVET: 2009-08-16, kl 18:14:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

sniff

Godkväll!

Liseberg i går var kul, Blev en del barnkarusell åkande med Saga och lite med Kevin eftersom han inte är tillräckligt lång. Sen åkte även jag och Johanna en, den var rätt äcklig. När jag var mindre hade jag inte alls ont för karuseller utan kunde åka 20 ggr utan att må illa men nu räckte det med att stå med brevid hästarna när barnen åkte så blev jag yr. Sen pelade vi på lite hjul med och vann 2 stjärnvinster och paradisask, men vi dela allt så nu har jag lite mer än en kilo choklad här. uch :)

Sen på kvällen åkte vi och åt på Romas, det gör vi nästan alltid när vi är där för det är så gott där.

Nu idag har Linda försökt fixa mina naglar men det slutade med att jag hade hela fingrarna fulla med limm som sitter som berget och en liten liten tipp på ena som inte går bort. Efter det försöket att få dom fina åkte jag upp till nya lägenheten och skrapa sniffar lim så efter några timmars skrapande/uppblötande blev jag yr och fick ont i huvudet så fick åka hem och vila en stund, men nu mår jag bra igen så funderar på att åka bort en stund till och hjälpa till. Eller sätta på en bra film och vila lite till kanske:)

SKRIVET: 2009-08-15, kl 07:38:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Klar



Sådär nu är jag när som hellst klar. Men såg att det skulle regna i götet så det får bli min vattentäta jacka och ett par tråkiga skor, det som är ett plus är i alla fall att det är bekvämt. Hörs i kväll!

SKRIVET: 2009-08-15, kl 06:26:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Liseberg



Godmorgon!

Idag bär det av till liseberg!

SKRIVET: 2009-08-14, kl 19:59:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

vasselin

Idag har jag varit ledig, vaknade vid 9 av att mobilen började ringa. Sen gick jag ner och åt frukost med mamma och efter det blev det en kort promenad. Sen har jag bara suttit på altanen och tatt det lungt, det har ju varit perfekt väder idag. Lagom varmt:)

men nu sitter jag hemma hos Johan och funderar på vad jag vill ha att tugga på i kväll, är plockgodis sugen men då måste jag nästan följa med in i affären och så som jag ser ut just nu så avstår jag hellre det godiset än att går med in. Har blivit så torr så har smörjt in halva ansiktet med vasselin och har även fått lite i håret så ja ni kan ju tänka er själva hur det ser ut, inte så frächt!

nej får väll se vad det blir för nått måste jag ha i alla fall annars blir jag grining:)

SKRIVET: 2009-08-13, kl 22:56:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

tvångstankar




Nej blev så utråkad så kanske kan försöka få till ett litet inlägg i alla fall innan jag går upp och sover. Är egentligen riktigt trött men tycker inte riktigt om övervåningen här så jag sitter hellre här och halv sover än att går upp själv, sa jag att jag var mörkrädd? Det är något jag alltid har varit och kommer säkert alltid att fortsätta vara det också. Men det är samma med tvångstankar, men det är något som går av bara farten. Hade mer tvångstankar förut, men jag gjorde någonting åt det och det hjälpte verkligen. Nu har jag inte alls mycket och det är sånnt som går fort, förut hade jag en del saker jag höll på med riktigt länge innan det kändes "bra". Helt sjukt egentligen, men ändå så vanligt. Har ni några tvångstankar?

SKRIVET: 2009-08-13, kl 19:35:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

helt slut

Vilken jobbig vecka detta har varit, jag är verkligen helt slut! Har jobbat över varje dag nu och det känns kan jag lova. Men nu är den jobbiga veckan slut för i morgon är jag ledig och i helgen med, skönt!:)

Så denna veckan har jag inte mycket att skriva om eftersom jag inte gjort nogot roligt alls, förutom att ha varit med Johan då:) Får uppdatera mer i helgen istället!

Ha det så bra!

SKRIVET: 2009-08-09, kl 18:58:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

söndag

Så nu är jag tillbaka i mariestad efter att ha varit i moholm hela dagen. Det blev inte så mycket solande direkt, men lite färg kanske jag lyckades få i alla fall. Och ingen träning blev det idag heller, dåligt av mig men jag kände verkligen inte för det. Har varit seg hela dagen, så där söndags seg som jag brukar bli när jag inte hittar på något speciellt.

nej nu ska jag ta en iskall duch.

SKRIVET: 2009-08-09, kl 10:40:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

sovmorgon

Gick precis upp ur sängen och klockan är halv 11, det var skönt att ligga kvar idag, det brukar jag inte kunna göra annars. Men är jag så seg så tänkte sitta lite vid datorn innan jag åker hem och lägger mig och solar. Så idag blir det en lugn dag ute i solen, får väll se hur länge jag solar, men ute i solen ska jag vara i alla fall.

Ha en bra dag!

SKRIVET: 2009-08-08, kl 21:25:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

tiveden




Idag har vi varit i tiveden halva dagen, hade aldrig varit där förut, eller jag har varit och badat på vitsand men då tog vi bilen och gick aldrig genom nationalparken, men det gjorde vi idag. Och det var riktigt fint, man fick klättra på en del ställen för att komma fram och upp på berg och hade välldigt fin utsikt över vattnet. Det kändes inte som om att man var i sverige ens.

Efter tiveden åkte vi hem till mamma och grillade, och nu väntar jag på att några ska ringa så ska jag köra dom till olstorp där Björn Rosenström är, men jag är duktig och är nykter idag. Kanske ska åka ner till Åkes och köpa mig lite naturgodis på vägen :)

SKRIVET: 2009-08-07, kl 22:26:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

fredagsmys




Efter att jag slutat jobbet idag skulle jag upp till Johan för att hämta Bella och göra mig i ordning lite snabbt för att sen åka hem till moholm, men allt strulade, jag fick med mig fel nyckel så jag fick åka bort och hämta den rätta, jag hittade inte mitt smink, kom sen på vart jag hade lagt det, i bilen, så fick gå ut igen för att hämta det, hittade inte dom kläder jag skulle ha, men såg sen att dom låg i tvätten, håret blev inte alls bra och jag kände mig helt sunk. Men de var bara på med solbrillorna hoppa in i bilen och lyssna på min favorit låt och sjunga med så blev det bättre igen, de är konstigt att lite musik kan göra allt lite lättare.

Så i alla fall när jag kom hem och tänkte umgås, ja då är ingen hemma. Men då åkte jag och hämta Frida så nu har vi suttit och kollat på tv i värmen. Men nu gick hon nyss upp men då kom mamma hem så själv är jag inte i alla fall:)

SKRIVET: 2009-08-05, kl 22:28:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

spar ris



Nu i kväll har jag och Johan varit ute och ätit, det blev på en thairestaurang här i stan, välldigt gott. Men så fort man har ätit klart så kommer dom ut och plockar bort risskålen det första dom gör, undra om dom kanske värmer på det och ger till nästa gäst, undra i såfall hur många som hade haft riset innan mig eftersom vi åt så sent. För så har jag hört att dom gjort på ett annat ställe så det skulle itne förvåna mig, men det man inte vet (helt 100) har man inte så ont av, inte än i alla fall:)

Nej nu blir det sängen, är gör trött! Godnatt på er!

SKRIVET: 2009-08-04, kl 21:11:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bodypump

Godkväll!

Denna veckan och nästa vecka kommer vi ha ett stället som vi måste vara på klockan 4 och man är där i ungefär 2 timmar. Så det hade vi även idag, men jag och Linda hade bestämt oss för att hinna klart till halv 6 då bodypumpen började. Och vi hann! Vi hade till och med tid över så vi han köpa en frukt innan passet började. Passet gick bra, synd bara att man haft uppehåll så dom stackars musklerna man en gång hade är borta. Men nu ska dom tillbaka.

Efter träningen åkte jag upp till lägenheten, vi hade uppe en snickare idag som skulle kolla om vi kunde flytta ut väggen, och det gick att göra det som tur var!

nej nu ska jag ta på en dålig film så jag vaknar utvilad i morgon.

SKRIVET: 2009-08-03, kl 20:03:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

måndag

Hallå!

Jobbade bara till lunch idag, så efter det åkte jag upp till lägenheten och skulle hjälpa till lite men trött som jag var så rev jag bort 10 cm tapet, sen tröttnade jag och ville åka därifrån. Som tur var hade jag en ursäkt att åka, jag skulle vidare och jobba om en stund, så jag åkte och jobbade,  sen blev det en tripp till moholm för att hämta Bellabusen. Sen blev klockan så mycket så jag hann tyvärr inte hjälpa till mer :) Nej men jag ska hjälpa till på helgen i stället när jag är ledig och har lite mer energi.

I morgon ska vi jobba över en liten stund, men de måste gå fort för 17:30 börjar Body pump och de är jag sugen på att gå på eftersom vi inte hann träna i söndags. Kom att tänka på att mitt medlemskap där snart är slut, Satte upp mig på ett år och jag tror det var i oktober/november någon gång....

SKRIVET: 2009-08-02, kl 19:26:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Per, Laila och Paolo

Jobbet förut gick bra, var hemma vid 5. Men de är så störande när man är några stycken som får göra så mycket mer än några andra, och när en bara går runt och är. Man stressar ju på så att man ska komma hem någon gång. Hade vi haft vissas tempo hade vi väll inte varit hemma än. Det här ska jag inte tacka ja till att göra någon mer gång eller säger jag nu i alla fall, men jag vet nästan att jag ändå kommer stå där om några helger igen och hjälpa till. Så jag kan lika gärna hålla tyst.

Nu sitter jag och kollar på Per Moberg, han är ju för härlig! Tänk om man kunde ha han som kock, de vore ju inte fel. Han och Leila som kan göra goda efterrätter, men då får man nog hyra in Paolo också så att man inte rullar fram :) Eller hoppa över hela grejen!

SKRIVET: 2009-08-02, kl 08:36:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

work work

Godmorgon! Ställde klockan på 8 i fall jag inte skulle vakna av mig själv, och tur var väll det för när klockan ringde låg jag fortfarande och sov. Annars är jag alltid uppe runt 7. Börjar jobba klockan 10, och när vi slutar vet vi inte, för det måste hinna bli klart innan och på söndagar var det tydligen som mest, typiskt! Jag och Linda som hade planerat in bodypump idag, men om vi snabbar på kanske vi hinner det med.

Nu ska jag göra mig i ordning lite så jag inte ser ut som ett spöke som jag annars gör på morgonen med uppsvullnade ögon och blå runt dom, sen blir det åka hem till mamma och äta frukost med henne.

Hörs senare..

SKRIVET: 2009-08-01, kl 19:23:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lugnt vatten

Det blev både fika hemma hos mamma och sen hos Johans föräldrar, så satt vi och pratade om köket så nu vet vi inte alls hur vi ska ha det längre.. Antingen flytta ut allt 12  cm eller på något helt annat sätt, det är svårt det där. Men jag är nog mest för att flytta ut allt men vi får väll se.

Ikväll kommer Lugnt vatten på 5 an, den ska tydligen vara bra, så den blir det och sen chips och dipp. Det är jag värd eftersom jag ska jobba i morgon. Uch jag vill inte, ångrar att jag sa att jag kunde.. men men...

ha en bra kväll!

SKRIVET: 2009-08-01, kl 14:16:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

shopping

Sådär nu är jag hemma hos Johan igen efter en runda på stan. Satt först och tog frukost på brödboden. Många skulle säkert aldrig få för sig att gå och fika själv men jag tycker det är skönt att sitta själv. Och nu hade jag en bra tidning att läsa med.

Med mig hem fick jag ett träningslinne, det känndes lite varmt men jag får prova det i morgon och se, sen även en fondation som jag var i stort behov av, och sen ett lite större halsband. Det behövde jag kanske inte och de kommer nog inte att andvändas så flitit heller men har man svårt att gå i affärer utan att köpa nått så har man.

Nej nu ska vi åka till moholm och fika hemma hos mamma.



Provade min volymmaster i morses, och ja den fungerade, syns kanske inte så bra på bilden men.

SKRIVET: 2009-08-01, kl 08:13:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

the strangers

Igår såg vi på en film, the strangers. Den var inte alls bra, man förstod inte nått ur filmen och slutet fick man gissa sig till. Men som alltid när man börjar se en film vill man se klart den, även om den är kass. Och det var den verkligen.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, skulle behöva gå ner på stan och köpa en fondation, min är helt slut. Köpte en ny i örebro men den var så dålig så jag hade lika gärna kunnat ha utan. Så får väll se om jag hittar någon bra, eftersom man är en blekis så måste jag ha en välldigt ljus i alla fall...

nej nu ska jag ta ett bad och ha i hårinpackning.