SKRIVET: 2009-11-30, kl 20:04:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Arbete



Tänke skiva lite om vilka jag jobbar med om dagarna. Vi är fler men dom här är jag mest med.



Magdalena; Den som pratar om myket konstigt då hon egentligen borde hålla tyst. Hon är väldgt rädd för att få vatten i sitt hår för då blir det "lockigt", och skulle hon få det skulle hon åka hem direkt. Tyvärr så har ingen vågat hälla vatten på henne, inte än i alla fall;P

Doran; Den kortaste av oss alla, undrar man vad klockan är kan man fråga henne för hon har alltid telefonen i handen. Ont har hon daglien, antigen i benet, huvudet elller armen;P

Terra; För henne går det mesta bra, så det är ju bra:)

M; Om man vill veta exakt hur något gick till eller vad någon sagt kan man fråga henne för hon kommer i håg ordagrant!

SKRIVET: 2009-11-29, kl 20:28:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Julkänsla

Nu har vi precis ätit kvällsmat och tänt det första ljuset:) Julkänsla. Jag fick en chocklad kalender av mamma förut så vi hade även en tävlig. Man har chockladkalenern framför sig och sen ska man hitta 1-24 så fort som möjligt. Barnsligt jag vet, men så har jag gjort varje år så det är en tradition! :) Tur att jag kan få med mig Johan på mina töntigheter ibland...

Efter all städning förut så kom Magdalena och mamma hit på fika, men jag var lite lat så i stället för att baka något hade jag köpt hallonpaj, inte sån med smulorna i ena och bären i andra utan detta var en hel paj. Det enda man behövde göra var at värma den. Smidigt!

Nu i kväll har jag kollat på Ensam hémma, den har man ju sett ett antal gånger...Men bra ändå!

nej nu ska jag göra något så tråkigt som att betala räkningar.

SKRIVET: 2009-11-29, kl 10:26:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

spelkväll

Igår kväll åkte vi hem till mamma och spelade Vem vill bli milionär och Cluedo, och drack årets första glögg:)

När vi kom hem därifrån var jag så trött så jag gick och la mig. Var meningen att jag skulle ha julpyntat så det få jag göra nu i stället, och så behövs det städas med! Det blir väll min Söndag det!

SKRIVET: 2009-11-28, kl 11:15:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

promenix



Nu blir det en långpromenad i skogen!

SKRIVET: 2009-11-28, kl 08:38:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skönhetssömn

Godmorgon! Inte lätt att få sin skönhtssömn när grannen vägg i vägg har på radion så högt att man hör varje ord dom säger. Hela natten. Jag är inte lättväckt men när jag lyckas vakna kan jag inte somna om.

Igår kväll åkte vi hem till Johans faster och hälsade på, när vi kom hem såg vi på Flickan som lekte med elden, lite sent, men det har inte blivit av att vi sett den innan. Men ja tyckte inte att den var så bra faktist. Men det kanske var för att jag hade så höga förväntningar..

SKRIVET: 2009-11-25, kl 21:47:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

My day



Våran soffa kom idag, och vi var så oroliga att den inte skulle gå att få in, jag fick ju börja fundera på att hyra en lift och ta in de genom vardagsrumsfönstret, men det behövdes inte för den gick in, och det blev suprbra:) Har inte tagit någon bild än men det är samma modell som de på bilden bara annan färg, men det får bli en riktig bild när det är klart:)


Idag efter jobbet åkte jag och Frida in till Skövde och mötte upp Carro och så kollade vi i affärer. Och jag köpte endast lite nödvändigt smink till mig själv och ett par tjocka svarta tights, och ett par jätte sköna strumptofflor. Sen blev det julklappar, så nu är jag nästan klar med julklappar till en i alla fall, ute i tid kan man säga:)

Nu ska jag sova!

SKRIVET: 2009-11-24, kl 20:27:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

tisdagsmys




Mötte upp Linda på stan förut, hon skulle göra ett blomsterarrangemang så jag var med som smakråd:) Efter det blev det träning. Body pump , ovanligt?;P När vi körde ben så gjode vi utfallssteg i från en stepbräda, och eftersom jag har världens sämsta balans så blev det väldigt vingligt... men annars gick det bra :)

Om en stund börjar Andra avenyn och till det ska vi dricka lite julmust och äta chocklad. Tisdagsmys!

SKRIVET: 2009-11-24, kl 15:11:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

skogen


En tröt Bella efer allt bus i skogen!:)

Var inne på Mio förut, och nu börjar jag bli orolig att soffan inte kommer att gå in i vardagrummet. Men vi ska ringa dit i morgon och se hur mycket man kan ta isär soffan. Hoppas bara att det går!

Om en stund ska jag ner på stan igen och kolla en blomsteraffär sen blir det träning!

SKRIVET: 2009-11-24, kl 10:45:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

godkännt



Brödet blev godkännt av mannen trots att jag inte hade något vetemjöl eller mjölk i utan vatten och grovtmjöl. Fast när jag sa vad jag hade haft i tyckte han inte att det var lite gott längre. Nu ska vi åka en bit utanför Mariestad och gå en lång runda med Bella. Sen blir det hem och byta ut mjukisbyxorna mot jeans och sen ner på stan.

Hörs senare!

SKRIVET: 2009-11-24, kl 08:48:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

bröd

Godmorgon! Nu ska jag baka lite bröd till frukost! :)

SKRIVET: 2009-11-23, kl 18:58:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

bakande



Lussebullarna och knäcken blev jätte god:) Så nu har jag frysen full med bullar. Knäcken vågade jag inte ta med mig så myket av för då kommer jag bara gå och små äta på de hela tiden. Nu ska jag äta lite kvällsmat...

SKRIVET: 2009-11-23, kl 13:48:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lussebullar och Knäck!



Nu ska jag åka hem till mamma och baka lussebullar och knäck:)

SKRIVET: 2009-11-23, kl 08:22:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmoron!

Grått och rengnit ute i dag igen, men ska ändå börja dagen med en långpromenad:)

Hörs senare!

SKRIVET: 2009-11-22, kl 20:42:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skövdee

I lördags åkte jag och Johan in till Skövde och mötte upp Johan, Maria och Joel och tog en fika med dom och kikade i lite affärer. Sen åkte jag och Johan ut till Chili och han blev kär i en soffa. Vi har inte tänkt att skaffa en ny soffa än men han gillade den så mycket och lyckades övertala mig till att vi skulle ha en ny. Men dom hade den inte inne men innom 3 veckor har vi soffan:) Sen på kvällen blev det lördagsmys med choklad och tacochip, Vi såg på Panikroom en gammal men bra film.

Idag har vi varit i Skövde igen, men denna gången skulle jag köpa kläder vilket jag verkligen behövde. Men tyvärr så hitta de jag ingenting, Jo en stickad töja kom ja hem med och lite smink, men jag behövde mer, lite långa linnen och så. Men det är väll så, när man verkligen behöver ha kläder hittar man inget och behöver man inte så hittar man massor med fint!

Nu i kväll har jag varit och tränat Body pump så nu blir de soffan resten av kvällen med en bra film och fruktsallad:)


Söting Bella med sin söndertuggade strumpa:P

SKRIVET: 2009-11-21, kl 11:14:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skövde



Nu blir det Skövde för julklappsshpping! :)

SKRIVET: 2009-11-20, kl 19:38:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

My day




Det gick bra på jobbet idag trots lite sömn... Jobbade med Rebeca så det var kul:) Sen när jag kom hem gick jag och la mig en stund men nu är jag vaken igen och har precis varit ute och gått en promend. Nej nu ska jag läsa lite skvaller:)

SKRIVET: 2009-11-20, kl 06:03:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Morgonpigg



I gårkväll/natt var jag chaufför så i natt har det inte blivit mycket sömn. Jag har en liten känsla av att jag kommer att bli övertrött, så får väll se vem som får (o)turen att jobba med mig;)

Adjö!

SKRIVET: 2009-11-19, kl 06:06:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon!

Har inte kunnat sova i natt, när jag hade släckt för att jag skulle sova blev jag genast pigg igen. Så började jag och Johan ligga pch prata och pratade någon timma sen blev han trött men jag var klarvaken. Så jag har nog sammanlagt sovit 4 timmar. Får hoppas att jag blir övertrött i stället för trött sen  :)

Nej nu ska jag plocka ner det jag ska ha med mig!

SKRIVET: 2009-11-18, kl 22:07:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött!

Nu är jag så trött så jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Godnatt:)

SKRIVET: 2009-11-18, kl 20:34:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kärleken



Hittade en gammal bild på mig och Johan:) Där hade vi varit tillsammans i ett år! (den är ifrån 07)

SKRIVET: 2009-11-18, kl 20:22:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

091118

Precis när jag hade skrivit klart förra inlägget ringde min chef och undrade om jag inte kunde komma in och jobba en liten stund. Hade det inte varit så grått och tråkigt ute så hade jag inte gjort det men nu kändes det som att det kvittade så jag åkte dit och jobbade några timmar. Och efter jobbet åkte jag och Johan ut till mamma och hälsade på. Kenneth och Linda kom också dit och hade med sig en varm äppelpaj, gott:)

Menu nu är vi hemma igen och jag kollar lite inredningsidor:)

SKRIVET: 2009-11-18, kl 12:45:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

brödbakande

Idag låg jag kvar riktigt länge i sängen, fram tills att telefonen ringde och jag såg att klockan var över 10. När jag vaknar så sent (ja för mig är det sent) så har jag svårt att hitta på saker under dagen. Jag blir jätte seg och det håller i sig fram tills att jag går och lägger mig igen. Men jag började i alla fall dagen med att baka bröd, det blev tekakor och frallor. Jag gör alltid dubbelt så mycket som står i receptet för det blir alltid så lite bröd annars. Och även fast jag tog dubbelt så mycket av allt blev det endast 4 tekakor och 6 frallor. haha. Hur lyckas jag? men dom blev goda i alla fall, de är det viktigaste:)

Nu sitter jag i min morgonrock och har precis tagit en dusch och funderar på vad jag ska hitta på idag...

SKRIVET: 2009-11-17, kl 19:33:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bodypump och onyttigheter

Hallå! Nu i kväll har jag och Linda varit och tränat. Det blev Body pump, och jag är helt slut i armarna. Och så har jag blivit godissugen med. På lösgodis. Uch mitt i veckan. Men är man sugen så är man så nu ska jag och Johan promenera ner till Åkes för att köpa lite gott:)

SKRIVET: 2009-11-16, kl 20:12:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Home

Kom nyss hem i från jobbet, det var inte alls lika tråkigt/jobbig som jag hade väntat mig så det var skönt! Nu ska jag gå ut och gå en promenad med Bella sen blir det hem och se Mamma till en mördare. Kan vara lite intressant att se.. Jag kollade på Debatt för ett par veckor sedan. Då var en släkting med till hon (tror det var therese) som blev mördad nyligen av en jämnårig kille på hans flickväns order. Dom anhöriga till henne hade inte fått någon som helst hjälp, eller jo dom hade fått sömntabletter. Är inte det helt sjukt? Det tycker jag i alla fall!

SKRIVET: 2009-11-16, kl 12:50:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

work

 Nu kom jag precis hem efter att ha varit nere på stan och fikat med mamma. Så nu ska jag klä om för att åka till Töreboda och jobba. Inte varje dag man är i den hålan. tack gode gud för det!

SKRIVET: 2009-11-16, kl 08:36:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Träningslust

Nej, hade suttit och skrivit en inlägg om träning men det försvann. Men jag försöker igen..



För ett tag sen tappade jag träningssuget helt. Jag var inte på gymmet på flera veckor. Den ända träningen jag fick var mina promenader med hunden. Och hur mådde jag då? Jag var trött och inte alls lika glad. Men för ett tag sen kom jag igång med träningen igen och nu tränar jag ca 4 ggr i veckan. Och hur mår jag nu? Jag är mycket gladare och piggare! Det är så skönt att ha kommit i gång igen. Det bästa när man inte är så motiverad till att träna är att boka in sig på ett pass. Då måste man köra på, man vill ju inte vara sämre än alla andra. Hade jag däremot tränat själv ute i hallen hade jag lagt av om det blev för jobbigt. Men det gör jag inte på passen. Då kan man inte med annat än att ta i tills man nästan spyr:P Sen är det klart man har sina dagar då man inte orkar lika mycket, men det tar man igen nästa gång.

SKRIVET: 2009-11-15, kl 16:17:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

möblerat

Nu har vi precis möblerat om i sovrummet. Jag trodde inte att det skulle kunna gå att ha sängen på något annat sätt än det vi hade, men det gick det. Och det blev mycket bättre. Men bild på det får det bli en annan dag...

Nu har jag bestämmt vilket pass det bli, body pump men det börjar inte förens klockan 6 men jag hade tänkt att gå lite tidigare och köra lite på cross trainern:) Det kan behövas lite söndagsträning efter helgens onyttigheter! :)

SKRIVET: 2009-11-15, kl 15:14:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sista dagen

Ja då var det Söndag igen! I dag har vi varit hemma hos mamma och ätit kladdkaka som vi hade bakat och tagit med oss, och Johan bytte till vinterdäck på min bil. Vilket inte är så roligt att köra med. Vi satt och kollade i fotoalbum där det bla var kort i från när vi var i Bulgarien. Och man blir så sugen på att åka utomlands när man ser hur härligt det ser ut/var. Och massor med kort på när vi var i falkenberg. Det var 07. Mitt hår var mörk och ner till naveln. Eller mitt och mitt, det var förlänging så hela håret var dock inte mitt.. Men när jag ser hur fint det var blir jag så sugen på att ha förläning igen, men när jag sen tog ur förläningen åkte halva mitt egna hår med och då var det inte så roligt längre.

nej nu ska jag se vilka pass som finns i kväll och hoppas på att jag orkar ta mig dit och träna lite:)

SKRIVET: 2009-11-13, kl 22:26:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredagsmys

Fredag idag, äntligen helg! Även fast jag var med Rebecca och Magdalena så gick dagen otroligt seg och jag ville bara gå hem. Tyvärr så är Magda arbetsnarkoman så det blev inget sluta tidigare där inte, men nu är jag ledig alla fall! Efter jobbet gick jag och Johan ut och gick, inte varje dag man får med honom ut men idag lyckades jag. Sen blev det en halvkass film med gott tilltugg, så nu sitter jag här mätt och belåten, och även trött. Filmen förstod jag mig aldrig på, men har man sett halva vill man ju se slutet också.

Nu är det snöstorm härutanför, okej kanske inte storm men inte lågt i från i alla fall....

SKRIVET: 2009-11-12, kl 22:03:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Flex

Håret blev ganska bra, utväxten är lite mörkare än resten av håret men den syns inte lika mycket som innan.

Nu i kväll har jag varit och tränat Flex, kul att testa lite andra pass än Body pump:)

Nej nu ska jag gå och lägga mig. Hörs i morgon, då är det helg. Gött!:)

SKRIVET: 2009-11-12, kl 16:20:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Natural & easy



Sitter just nu med toning i utväxten. Annars när jag tonar det tar jag i hela håret på samma gång, men denna gången tänkte jag vara mer seriös och ta utväxten först. Det är inte den på bilden jag andvänder utan nummer 530 champange/ljusblond. Och det är den jag brukar ha så det kommer nog inte bli någon större förändring. Provade den på bilden en gång och det kommer jag inte göra igen. Jag blev grå/grön hårig. Uch, inte alls fint!

SKRIVET: 2009-11-11, kl 19:25:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

skrattont

Den här veckan har varit riktigt rolig på jobbet. Jag har pratat som aldrig förr. Jag vet inte ens vad jag får allt i från men min munn går i ett. Och de har den gjort på dom jag har jobbat i hop med också, och jag har skrattat så mycket att jag fått ont i magen. Fler sånna här dagar tack! :)



Idag blir det i alla fall ingen träning för min del. Tränade både i Måndags och Tisdags så idag blir det lugnt. Gick en lång promenad med Bella i stället. Men jag måste köpa nya reflexer, jag syns ju kanppt!

Nej nu ska jag göra mig något gott att äta!

SKRIVET: 2009-11-10, kl 06:12:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon!

Nu ska jag strax åka till jobbet och jag är så himla trött! Men får hoppas att dagen går lika fort som i går, för i går var både en snabb och kul dag på jobbet. Men så är det väll, har man roligt går tiden fort och tvärtom. Bra tänkt så här tidigt på morgonen! ;)

Nej om jag ska göra ordning lite frukost kanske..

SKRIVET: 2009-11-09, kl 20:06:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skönt

Vilken träningsvärk jag har i mina ben idag, men det är skönt! :) Åkte till gymmet en stund efter jobbet idag, men körde mest på crosstrainern. Sen blev det hem och ta en snabb duch och sen vidare till affären. Så nu är kyl och frys fullt igen!

Strax börjar grannfejden, dom är här i närheten idag så det ska bli kul att se :)

SKRIVET: 2009-11-08, kl 14:23:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Training

Åh jag är så där härligt söndagsseg. men om några timmar blir det tränig så då blir jag förhoppningsvis lite piggare!

SKRIVET: 2009-11-08, kl 11:06:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

helgen

Det blev inget mer bloggande igår, men det var inte för att städningen tog så lång, jag är inte ens halvklar. Men fönstrena blev skinande rena och vardagsrummet också, men sen tröttnade jag och började göra annat. Får väll se om jag får en städkick idag och gör klart!

Jag lagade god mat igår, en helstekt entrecote i ugn, potatis och hemmagjord brunsås. Och det blev faktiskt riktigt gott  (det var första gången jag gjorde en stek) Sen på kvällen kollade vi på nya Falkfilmen och till det hade jag gjort en kladdkaka. Lite hemmafru stil kanske:) ?

Nu ska jag klä om och gå ut och gå!

SKRIVET: 2009-11-07, kl 11:31:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Riverside

Har precis kollat på lite avsnitt av Riverside och jag blir beroende. Tur att det bara kommer upp ett avsnitt om dagen annars hade jag nog kunnat sitta i flera timmar.

Idag ska jag göra en riktig storstädning i lägenheten, och även putsa fönstrena. Jag gjorde det när vi flyttade in men jag tog aldrig emellan glaset så det ska jag göra nu för där är det dammigt! Nej lika bra jag börjar!

SKRIVET: 2009-11-07, kl 08:24:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon Lördag!

Sitter här och äter frukost. En väldigt gott bröd, vet inte vad det heter med det är grovt med 4 korn i, gott det. Ska strax gå ut och gå en långpromenad för väderet är så tråkgit så jag lär inte komma ut idag annars.. Men går jag ut nu så har jag gjort det i alla fall:)

Hörs senare!

SKRIVET: 2009-11-06, kl 16:21:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pizzatime!

Precis hemkommen i från jobbet så nu har vi gjort en hemmagjord pizza som ligger i ugnen och väntar på att ätas upp:)

SKRIVET: 2009-11-06, kl 05:59:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Uppiggnade

Godmorgon!

Sitter här och dricker en uppiggande vitamindryck. Den ska i alla fall vara upppiggnade så får väll se, jag kanske springer till jobbet idag? Nja så bra är den nog inte.. I dag blir det jobb till 4 sen tar jag helg. Skönt! nej nu ska jag packa med mig lite saker jag ska ha med mig sen blir det till jobbet och börja dagen med mariestadstidningen och en kopp kaffe!

Ha en bra dag!

SKRIVET: 2009-11-05, kl 11:20:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

091105




Godmorgon! Eller morgon är det väll inte längre kanske, klockan är ju strax halv 12. Har precis duchat och och sminkat mig lite så nu sitter jag här och läser lite dagliga bloggar. Är ledig idag så hade tänkt åka ut och häsa på mamma om en liten stund. Så hörs senare!

SKRIVET: 2009-11-04, kl 18:12:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

träning

Det blev inte skinande rent, städade bara lite sen blev jag hungrig så började med maten och det tog sin lilla tid. Det blev hemmagjorda hamburgare med bröd och sallad till. Men brödet var inte alls gott. De var köpe bröd, vitt och blev som deg i munnen. Men det andra blev gott i alla fall. Så nu är jag proppmätt!

Linda ringde nyss och var på väg i från Götene så nu ska jag klä på mig träningskläder och sen ska vi ner till gymmet:)

SKRIVET: 2009-11-04, kl 15:15:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pigg!

Nu är jag hemma i från jobbet. Och för en gång skull så är jag pigg!

Idag ska vi städa här hemma och det behövs! Men jag tycker inte det är tråkigt för det är så skönt efteråt när allt är rent och fint och är på sin rätta plats! Så ja de närmaste timmarna blir det städa för sen ska de var skinande rent! ;)

SKRIVET: 2009-11-03, kl 19:39:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Armhävningar

Skulle visa förut att jag kunde göra armhävningar, inte smala utan vanliga.
Johan:- Men Malin du har ju knäna i?
Malin:- Jaa men det spelar väll ingen roll, det är ju armhävning ändå?

Här försöker man vara duktig att visa så klagar han på mina stackars knän som rågade vara i golvet.. suck..

SKRIVET: 2009-11-03, kl 19:36:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jogga!

Blev ingen lägre promenad förut för det blåste och var kallt. Så när vi kom in igen gjorde jag en matlista och sen åkte vi och handlade. Vi handlade, jag fick altså med mig Johan idag. Bra det för en hel del kassar blev det så det var bra med bärhjälp:)

I kväll ska jag se på Andra avenyn! Men innan det tänkte jag gå ut och jogga för jag känner mig helt uppsvälld. Men får väll se hur långt jag orkar med tanke på att det var ett tag sen jag joggade sist! Men det är väll bara att öva upp.

SKRIVET: 2009-11-03, kl 16:21:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bodybilders




Det gick bra att gå upp i morses, slutade redan vid 12 så det var det värt. Så när jag kom hem från jobbet tog jag en snabb dusch sen vilade jag en stund så nu är jag nyduschad och pigg. Men har fasnat framför tvn. Det är ett program om Bodybilders. Men dom som är med ser vidriga ut. Dom har alldeles för mycket muskler.. Att man vill ha så, det ser verkligen inte bra ut. Så efter att ha sett det pogrammet ska jag sluta med styrketräning. Haha nej då, men jag hoppar över den idag för jag är inte sugen på det, så efter pogramet blir det en lång promenad i stället och så får jag se om jag blir sugen på att träna lite senare, fast utan att gå på pass.

*

SKRIVET: 2009-11-02, kl 21:12:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

03:50

Nu ska jag sova, eller i alla fall försöka så att jag är någorlunda pigg i morgon. Men det känns välligt segt att ställa klockan på 03:50 men det är ju bara en dag så det ska väll gå bra.

Efter jobbet ska jag i alla fall göra något roligt, träna. Kommer nog bli ett pass, och kanske lite crosstrainer med. Men det beror på när jag kommer hem i från jobbet..

Godnatt :)

SKRIVET: 2009-11-02, kl 20:20:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

kortlös

Uch, gårdagen var hemsk! Jag var sjukt seg hela dagen. Så går det när man är ute och roar sig sent på natten/tidig morgon. Men nu är det Måndag/jobbarvecka igen. Efter jobbet idag gick jag och hälsade på mamma och hämtade alla mina kort som jag hade glömmt där sen helgen, vilken tur att jag inte blivit stoppad av polisen (inget körkort med mig)! Det var lite jobbigt i går när jag gick in för att handla och inte tänkte på att jag inte hade något kort med mig.. Men som tur var kom jag på det ganska snabbt så jag hade lite pengar i min plånbok i alla fall. I morgon börjar jag jobba kl 5 på morgonen. Uch hur ska jag orka gå upp klockan 4? Jag tycker det är jobbigt att börja 7, men 5?!

Nej nu ska jag her och hämta tvätten så jag har rena och frächa kläder tills i morgon!

SKRIVET: 2009-11-01, kl 15:59:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

s e g

Behövde aldrig åka och hämta Bella för mamma kom hit med henne i stället. Så när hon var här åkte vi till graven och satte dit ljung och lyktor och gjorde fint....

Men nu är hemma igen och sitter bara här framför datorn/tv och segar. Det är väll det jag har gjort idag. Suttit här. Egentligen vill jag ut och gå men jag orkar inte. Är helt seg i huvudet fortfarande. Men får nog resa på mig om en stund för börjar bli sugen på godis, och det har vi ingenting hemma.

SKRIVET: 2009-11-01, kl 10:01:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lungt

Nästa helg får det bli en lugn helg. När jag vaknade i morses vid 8 gick jag in i duchen direkt och jag kan säga att jag verkligen inte är på topp idag. Jag mår inte så dåligt, men jag är väldigt seg och yr i mitt stackars huvud. Har precis kollat på veckoavsnittet av Riverside och ätit lite god glass och frusna bär. Jag vill gärna ha kallt i mig dagen efter, så då passar ju det bra. Så vad händer idag? När jag blir lite piggare ska jag åka och hämta Bella som har sovit hos mamma i natt. Men det får nog lite lite senare..

SKRIVET: 2009-11-01, kl 09:02:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gårdagen

Igår när jag skulle börja ta fram vad jag skulle ha på mig på kvällen hittade jag ingenting jag ville ha på mig. Så jag ringde Frida så hon följde med mig ner till stan. Vi går fram till Lindex och ställer oss vid dörrarna. Men dom öppnas inte, vi backar går fram igen, men det öppnas inte. Då går vi bort till knallen, ställer oss där och det öppnas inte heller. Sen kommer smarta Frida på att det är Alla helgonsafton. Altså som en söndag. Vilken skitstad man bor i!

Så jag fick ta något jag hade hemma. Sen åkte vi hem till moholm och gjorde oss i ordning där, 
Frida var utklädd till djävel, och Linda och jag till häxa. Sen vidare på en förfest i Skövde, och där var det kul. Vi var alla lite sega i början men sen kom vi i gång! Åkte sen ner till stan och gick in på Bogrens. Så där stod vi på dansgolvet jag, Frida, Anna, Linda och någon okänd och shaka loss:) Lyckad kväll helt enkelt!

Fram tills att jag skulle ta bussen hem. Tänkte lite fel med klockan så fick sitta och vänta på resecentrum ett tag, med sunkiga fjortisar som gick och skvallrade till vakten att jag hade varit otrevlig mot dom bara för att jag inte hade hälsat. Allvarligt, är det något man säger till en vakt? Sen gick vakterna förbi säkert 10 ggr på en kort tid. Vakterna var unga, kanske i 25 års åldern. Det är väll lite typisk. Precis blivit vakt, jätte nöjda att kunna säga till folk. Visa att dom har lite "makt" haha! Sen kom i alla fall Johan och Holm och höll mig sällskap så åt vi på modegrillen tills bussen gick hem till Mariestad.