SKRIVET: 2009-10-31, kl 09:19:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

brunhårig

Godmorgon! Nu håller jag på att ladda mig Ipod. Hittade ett gammlat kort i den på mig, det är i från juni 07. Då var jag mörkhårig. Hade även förläning i, fast mer för tjockleken, inte så mycket på längden. Kul att kolla tillbaka på kort som är några år.. Synd bara att jag inte sparat så många. Har haft dom på datorn och när jag bytt dator har även korten försvunnit. Nej nu ska jag se om jag kan lägga in lite musik :)



SKRIVET: 2009-10-30, kl 20:05:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kör!

I firmabilen just nu och alla andra dagar dom senaste veckorna går låten: Då var det lördag igen och där satt jag och deppa jag tyckte allting verka meningslöst men just då.... I alla fall om jag och Frida åker, vi försöker få med Magda också, fast på en svårare engelskt låt, men det går tyvärr inte så bra för hon tycker inte att det är roligt. Hur kan hon inte tycka att det är kul? ;P

Men nu är det fredag och helg så då blir det en paus från allt sjungande. Just nu sitter jag hemma själv och kollar på Doobido. Men Johan kommer hem alldeles strax så då ska vi se en film i stället. Och eftersom jag har varit så duktig i veckan och hållt mig i från onyttigheter så ska vi köpa chips och dipp. Jag skulle egentligen ha gått och handlat medans han var borta. Men jag har hållt på att plockat och sen har tiden bara gått så har inte hunnit detta än.

SKRIVET: 2009-10-30, kl 19:54:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

slöja/ikeafilt



Såhär vacker kan man vara vissa fredagar. Synd bara att jag inte hade en riktig slöja utan fick ta Ikeafilten, och att jag missare grejen med att inte visa något hår..

SKRIVET: 2009-10-29, kl 20:52:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

empty

Hallå!

Jobbat idag och då blir det lite tommt här. Nu kom jag nyss hem i från ett svettigt body pump pass. Så nu ska jag ta mig en duch och äta lite kvällsmat!

SKRIVET: 2009-10-28, kl 20:13:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Slut i benen

Nu är jag helt slut i mina ben men piggare i huvudet:) Det blev en väldigt rask promenad i en timma. Har inte gått den rundan förut så vet inte hur långt det är så tänkte mäta det i morgon. Alltid kul att veta hur långt man går. Just nu är Bonde söker fru på tvn men jag tycker inte att det verkar vara några roligare bönder med så har inte kollat på det direkt. Men mannen med "svininfluensa" kollar på det så jag sitter brevid social (med datorn i knät). Tänkte ducha nu, lånade Johans mössa när jag var ute och gick och eftersom han använder vax så var den inte frächast, så får nog tvätta håret idag igen. Hörs i morgon eftermiddag!

SKRIVET: 2009-10-28, kl 18:06:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Överdrivet













Tror ni att jag promenerade till jobbet i morses? Nej jag tog bilen. Men sov verkligen dåligt i natt, var uppe flera gånger och hade svårt att sommna om så var väldigt trött när jag gick upp i morses. Efter jobbet åkte jag till apoteket och köpe febertermometer och ibumutin till min sjukling här hemma som tror att han har fått svininfluensan. Men jag tycker bara att han är löjlig och att hela grejen med svininfluensan är överdriven.. Men vi får väll se! 

Ikväll händer det inte så mycket, jag hade tänkt gå ut och gå en långpromenad så att jag piggnar till. Sen är Oskyldningt dömd klockan 9 så det ska jag se på :)  



















Bild på mig och Frida från trivselfesten!

SKRIVET: 2009-10-27, kl 19:57:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fräch!

Nu har jag precis tagit en lång dusch och haft i hårinpackning så nu känner jag mig fräch. Det behövdes efter den jobbiga träningen. I morgon hade jag tänkt att gå till jobbet. Cykla kan jag inte göra eftersom cykeln är på jobbet och att den saknar lampor. Men då hade jag sm sagt tänkt att gå. Men får väll se om jag fortfarnde känner för det 05:45 i morgon. Ska i alla fall göra i ordning morgondagens frukost och lunch nu så underlättar det lite på morgonen. Till frukost kommer det bli ägg och yougurt med bär i. Och til lunch sallad med fetaost. Gott!!

SKRIVET: 2009-10-27, kl 16:44:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

träning

Ny vecka nya tag. Eftersom jag var ledig i går så kör jag i gång idag i stället. Ska strax i väg på bodypump. Kommer bli skönt med lite träning nu eftersom jag inte tränat sen i torsdags. Så idag ska jag verkligen försöka ta i lite extra, men får väll se hur det går!

Nej nu ska jag byta om till träningskläderna.

SKRIVET: 2009-10-26, kl 21:56:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

mitt hår



Förut blev jag så sugen på att klippa mig. Kort. Inte killkort utan kortare i nacken och sen behålla nästan hela längden i fram. Så har jag på denna bilden, fast jag hade nu i såfall velat ha längre i fram. Men sen ångra jag mig igen när jag tänkte på hur många gånger jag klippt kort och sen ångrat mig direkt efter. Jag tycker det är jättefint med kortare hår men då måste man göra det i ordning varje dag annars är det inte alls fint. Den längen jag har nu kan jag bara sätta upp i en toffs dom dagar jag inte orkar göra i ordning det. Den första bilden tog jag i Januari 09. Och den andra är tagen nyss, altså 9 månader senare. Vad mitt hår har växt:)  






SKRIVET: 2009-10-26, kl 21:11:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

handla mat ensam

Hallå! Dagen i göteborg har varit bra. Kom hem runt 8 och kom då på att jag behövde handla lite mat. Eftersom jag var själv hemma så tänkte jag inte handla så mycket utan bara mest frukt och sånnt. Men som alltid när jag är och handlar handlar jag så mycket. Jag går och plockar i i vagnen och tänker inte på att det blir mer och mer.. Och sen i slutet av affären står drickan, och jag dricker väldigt mycket Loka så det plockade jag i några liter.. Sen får jag stressa när jag packar ner eftersom jag handlat så pass mycket att det tar sin tid. Sen in med allt i bilen och från bilen till min trappuppgång fick jag bära alla 5 tunga kassar (lämmnade en i bilen som det är torrvaror i) Och eftersom det är så pass tungt kan jag inte bära upp alla samtidigt utan får gå 2 gånger upp och ner. Jag bor högst upp så det blir lite springande. Andra vändan skulle jag ta papperskassen. Och vad händer efter första trappan? Jo kassen går sönder och mina äpplen rullar ner för trappan, tvålen går sönder, och rinner ner på trappan. Så det blir springa upp, hämta en hel kasse, plocka i maten. Och upp igen. Sen när jag plockade upp maten kom jag att tänka på tvålen som runnit. Och så tänker jag hemska tankar om någon stackars gammal tant går och ramlar och bryter ryggen och kanske dör. Så jag får springa ner igen och torka upp detta. Så är det för mig att handla själv. Hoppas ni andra har det lättere när ni handlar. Nu är jag helt slut och ska se på andras problem (grannfejden!)

SKRIVET: 2009-10-26, kl 08:30:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Göteborg

Godmorgon!

Idag ska vi åka till Gbg och lämmna hem Saga igen. Det känns inte som att hon har varit här nästan en vecka redan, men det har hon tyvärr. Tiden går fort när man har roligt! Nej nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig, det blir nog något bekvämt eftersom vi ska åka bil större delan av dagen.

Hörs i kväll!:)

SKRIVET: 2009-10-25, kl 14:06:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trivselfest

Igår hade vi trivselfest med jobbet. Det är något vi har varje år, så är det 2 stycken som fixar allt. Detta året var vi på vårat kontor. Dom hade gjort väldigt fint och beställt god mat, potatisgratäng och exotiskbricka. Det är något som passar alla så det var bra. Vi hade kareoke också, och vem var först ut och sjunga? Jo jag och Therese. Och efter att vi hade varit uppe och sjöngt så sjung alla. Senare på kvällen gick vi alla ut. Vi gick till Björnes. Och där var det inte lika kul. Hade varit bättre om vi alla hade stannat kvar på kontoret. Så runt 1 gick jag hem och gjorde varm oboy och smörgås och satte mig och kollade på tv. Till och med det var roligare än vad Björnes var...

Nej nu ska jag titta lite på tv. Körslaget:)

SKRIVET: 2009-10-24, kl 10:07:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Önos

Godmorgon! Har precis ätit nybakat bröd med jordgubssylt på. I vanlig sylt är det så onödigt mycket socker men nu har jag hittat en bättre, den är av märket Önos. Den har lite tråkig färg så den ser inte så god ut, men det är den. Den hade jag i alla fall på mitt bröd i morses. Jag äter alltid frukost själv på helgerna eftersom jag är uppe redan runt 7 så blir jag hungrig innan Johan ens hinner gå upp.

Nu ska jag göra mig i ordning för sen kommer Frida hit så ska vi ner på stan en sväng. Jag har tappat mitt solpuder så det skulle jag behöva ha ett nytt i allla fall. Efter stan ska jag hem till mamma för att busa med Saga. Men hörs senare!

SKRIVET: 2009-10-23, kl 22:24:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredagsmys

Hela denna dagen har jag spenderat med Saga. Gick först ner till stan och fikade, för min del blev det frukost. Efter det gick vi hem till mig igen. Skulle då byta hennes blöja. Det slutade med att halva min soffa var nerkissad. Tur att det är avtagbart tyg. Senare åkte vi hem till mamma och där har jag varit fram tills nu.

När jag låste upp dörren till lägenheten blev jag livrädd. Jag blev helt stel i kroppen. Det känndes precis som att någon var bakom mig. Jag vet inte vad det var man äckligt var det. Men nu kommer snart Johan hem, skönt det!



SKRIVET: 2009-10-23, kl 08:44:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mys med Saga

Godmorgon! Ställde klockan på 8 och sov tills den ringde. Gick in i duchen direkt för sätter jag mig börjar jag göra annat och då slutar det med att jag inte hinner ducha sen. När jag stod i duschen ringer Linda. Hon undra om vi inte skulle äta frukost ute vid 9. 1 timma på mig och jag står i duchen. Nej det fick jag hoppa över.


Anledningen till att jag ställde klockan idag var att Saga kommer hit runt 10. Så ska jag ha henne här i några timmar. Mysigt :) Hade tänkt gå en promenad med henne ner till stan med det ser inte ut att vara så roligt väder så vi får väll se. Nej nu ska jag fortsätta göra mig i ordning.

SKRIVET: 2009-10-22, kl 22:08:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pink

Passet idag kallades Body pump in pink. När vi kom in i hallen hade dom på discolampor sen kom Monika (hon som håller i passet) in med korta svarta shorts, knallrosa linne/svettband, rosa knästrumpor och så hade hon sprayat i rosa färg i hela håret. Och låtarna på passet var av Pink. Fyndigt. Roligt att dom har tema emellanåt:) Sist dom hade det var det dans tema, då hade hon klänning och klackskor och körde body pump i. Nej nog om träningen.

När jag kom hem såg jag att jag hade jag tagit upp köttfärs som jag hade tänkt att laga idag men som jag hade glömmt av. Så jag gjorde hamburgare som jag precis mummsat i mig. Gott blev det!

SKRIVET: 2009-10-22, kl 17:38:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Årets första semla.




Semla är något jag verkligen tycker är hur gott som helst och skulle gärna kunna leva på om det inte vore så onyttigt. Och nu har jag ätit årets första. Jag vet att det är tidigt, väldigt tidigt. Men när dom har läskande bild i tidningen och säljer det så kunde jag inte motstå. Jag skulle inte få för mig att baka själv än för det är som sagt för tidigt men nu när dom sålde det i affären så :)

SKRIVET: 2009-10-22, kl 17:26:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kyrkligt

Det blev inte av att jag gick till jobbet i morses för det duggade ute och efter jobbet skulle jag gå med Frida på stan en stund och då hade jag ändå inte fått med min cyckeln hem. Gissa vart jag har hållit hus idag? Jo i en kyrka. I 8 timmar har jag varit där, eller har vi varit där.

Nu sitter jag hemma och väntar in att träningen ska börja. Men den börjar inte förens 7 så det är ett tag kvar. Dom skulle nog ha rosa tema på passet idag så får väll se hur det blir:)

SKRIVET: 2009-10-21, kl 22:03:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Promenad

Eftersom det inte blev någon träning idag så gick jag ut på en långpromenad nyss. Det är skönt att gå nu när det är kallare för då får man gå sig varm i stället för att vara varm och bli genomsvett i stället. Men jag fick gå utan musik för låtarna som jag har i Ipoden är så uttjatade att jag inte ens orkar höra dom mer. Och jag glömmer jämmt att lägga in nya och nu när jag kommer på det är jag för trött:)

Nej nu ska jag lägga mig. Har ställt klockan på extra tidigt i morgon för jag hade tänkt att gå till jobbet så att jag får hem min cyckel som har stått där i några månader...

godnatt!

SKRIVET: 2009-10-21, kl 16:47:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bra av mig!




Hallå! Nu har jag precis kommit upp i från tvättstugan. Det är första gången jag är nere där själv. Och det gick bra. Satte upp dörren med en handduk och tryckte på lampknappen efter några sekunders mellanrum så att det aldrig han släckas. Och så hade jag med mig mobilen ner för säkerhetsskull. Men den behövde jag aldrig andvända. 

Om en stund ska jag åka hem till mamma. Min brorsdotter Saga kommer dit i kväll och ska stanna nästan en vecka. Så länge har hon aldrig varit hos oss, utan det har mest varit från fre-sön. Och då har jag inte kunnat umgås med henne så mycket, men det får jag passa på att göra nu :)









 



SKRIVET: 2009-10-20, kl 19:55:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Träningen

Passet gick inte så bra i dag. När vi väl kom dit var jag inte alls sugen på att träna längre. Men eftersom jag redan hade bokat in mig var det försent. Jag var i min egen lilla värd och tog inte alls så myckt vikter som jag brukar. Men lite jobbigt blev det så det var ju helt klart bättre än ingen träning alls.

Nu har jag precis duchat och satt mig i soffan och väntar på att Andra avenyn ska börja:)

SKRIVET: 2009-10-20, kl 15:41:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Middag

Nu har jag precis lagat middag, det blev köttfärssås och pasta/broccoli. I köttfärssåsen hade jag i cream frech paprika/chili och den blev supergod! Smidigt med köttfärsåså tycker jag, det går så fort.

Om en stund ska jag i väg och träna. Och det ommer bli skönt! För idag har jag inte ansträngt mig ett dugg. Men nu innan hade jag tänkt att plocka undan lite...

SKRIVET: 2009-10-20, kl 08:51:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon

Jag har så ont i min mun. Jag har en visdomstand som är på väg upp men man ser den inte än men det är ändå ett hål där. Ett stort hål. Så när jag tuggar får jag tugga på andra sidan och i slowmotion. Men eftersom det är ett hål så fastan ändå allt jag äter där och då gör det ondare. Hoppas den kommer upp snart.

Idag är jag ledig. Och det är skönt. Jag behöver egentligen jobbba men det är så skönt att slippa emellanåt. Men som det är nu ska man vara glad att man har ett jobb i alla fall. Men som sagt idag är jag ledig. Och jag har inga planer för dagen. Jag vill åka och kolla på möbler till vardagsrummet. Men vi har inte samma stil där så det känns inte som någon idé än. Jag tror det kommer sluta med att jag får ändra mig om hur jag vill ha det tyvärr...

Nu ska jag äta frukost.

SKRIVET: 2009-10-19, kl 22:16:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

stirra

Nu är jag trött. Så trött att jag måste sitta och stirra för att mina ögon ska hållas öppna. Kanske dax att gå ut med Bella så att jag kan sova sen och hoppas på att Johan kommer hem om en stund och kryper ner hos mig.

Godnatt

SKRIVET: 2009-10-19, kl 20:37:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

alone

Nu är jag ensam hemma. Johan är och tränar med några kompisar och kommer nog inte komma hem förens om ett par timmar. Så jag har krypit ner i soffan med en filt runt mig och sitter och läser lite bloggar. Har köpt lite gott godis som jag egentligen inte borde äta, men var så godissugen. Och eftersom jag ska vara själv hela kvällen är jag värd det!:) nej nu ska jag se lite på tv.

SKRIVET: 2009-10-19, kl 20:27:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

3 år för mycket......

På jobbet idag var jag riktigt trött och det har jag varit nu i några veckor. Inte sov trött, eller jo det också, men mest trött på jobbet.  Satt och pratade med en häromdagen och vi kom fram till att jag har jobbat där i 3 år. Från början skulle jag ha jobbat över ett lov bara. Altså ett par veckor. Men när skolan väl började ville jag inte tillbaka. Jag var så skoltrött. Så jag valde att hoppa av och jobba i stället, för jobb det hade jag ju. Hade tänkt att bara jobba ett år och sen börja läsa igen. Men så blev det inte. Men nu känner jag att det verkligen är dax att göra någonting annat. Och nu är jag läs sugen. Jag vill börja plugga. Men för att läsa till det jag vill (och kunna bo som jag gör nu) måste jag tyvärr vänta tills jag fyller 20. Och det är inte dagen jag fyller 20 utan hösten där efter. Så ja om ett år kan man säga. Så jag får bita i hop nästan ett år till. Ett år är lång tid, men jag får hoppas att tiden går fort:)

SKRIVET: 2009-10-18, kl 14:55:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

I väg och handla



Bara för att jag varken hade duchat eller ens borstat håret så möter jag hur många som helst när jag går på snapen. Då har dom tipspromenad åt motsatt håll. Typiskt!

Men nu har jag i alla fall duchat och klätt på mig lite bättre kläder. Hade tänkt åka och handla lite sallad och sånnt så att jag kan laga mig någon mat. Det är ganska tomt i kylen så det börjar bli dax att fylla på. För den här veckan har jag bestämt mig för att ha med mig matlåda varje dag. Förra veckan hade jag inte det en enda dag.



SKRIVET: 2009-10-18, kl 09:51:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

slappardag

Godmorgon!

Sitter här och äter scones. Snart föräter jag mig väll på det :) Söndag idag, slappardag. Förut hatade jag söndagar för att det aldrig fanns någonting att göra. Men inte nu längre. Nej nu tycker jag det är skönt med söndagar. Håller på att ladda min Ipod för efter att jag ätit tänkte jag åka upp med Bella till snapen och gå 5 km. En bra stars på dagen. 



SKRIVET: 2009-10-17, kl 23:09:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

hur, vem, ja/nej frågor :)



HUR..

hur svarar du i hemtelefonen: Hej det är malin
hur svarar du i mobiltelefonen: Samma
var sov du i natt: i min säng
hur mycket är klockan: 23:02

VEM..
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? Raderat alltid.
Är ditt 5:e sms ifrån och vad står där? -
Ringde dig senast? mamma
Litar du på mest i din familj? mamma
Saknar du mest just nu? ingen
Är bäst på att sjunga enligt dig? Får nog säga mig själv:P
Ska du träffa imorgon? Vet inte...
Sov du över med senast? Senast jag sov över hos någon minns jag inte ens..
Fick du senast sms av? Johan
Vem delade du senast en öl med? Dricker inte öl, men smakade på hallon öl i sommras, och ja det var lika vidrigt som det låter.


JA/NEJ - FRÅGOR
Gått utanför din "hemstad" utan smink: Yes
Åkt lastbil: Tror inte det
Gjort en bakåtkullerbytta: yes
Köpt lösgodis för över 50 kr: Har jag säkert
Haft ögoninflammation: Tror inte det
Använt strumpor som vantar: haha:) nej
Ätit hund, marsvin, råtta, apa eller kanin: Nej

Vilka roliga frågor men har man tråkigt så har man :)

SKRIVET: 2009-10-17, kl 14:28:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

hurra hurra

Hallå!

Nu har jag precis gjort mig klar. Vid 3 ska vi hem till mamma och fira Frida som fyller år. Hon fyller inte förens nästa vecka men vi tar det nu i helgen då alla kan i stället. Har hört att det ska bjudas på smörgpstårta och det är bra för jag börjar bli lite små hungrig:)

Juste, såg klart Leo galt filmen förut, men det var lite konsitgt slut, så det kommer förhoppningsvis en 5a.

Nej nu är det dax att åka.

SKRIVET: 2009-10-17, kl 08:31:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon.

Igår eftermiddag åkte jag hem till mamma, där min äldsta syster och hennes kille och deras son var. Det var någon månad sen jag träffade dom sist och då hade Kevin (deras son) inte börjat prata än. Och nu igår kunde han säga massor med ord, gullungen:)

När jag kom hem sen kollade jag och Johan på Falk filmen leo galt. Men båda var så trötta så vi stängde av efter hälften så vi ska se den i kväll i stället.

Nej nu ska jag kolla på riverside, har inte sett det på över en vecka så har mycket att se igen.)

SKRIVET: 2009-10-15, kl 17:53:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tiden

Ibland finns det ingen tid för läsa/skriva blogg och andra dagar väntar man bara på nya roliga uppdateringar:)

Har precis ätit nybakade scones, igen. Gjorde det häromdagen med men det är så smidigt och gott:) Och mättsamt med. Behövde få i mig något snabbt nu innan jag ska i väg och träna. Det blir body pump, har kommit i gång med träningen igen och det känns bra! Ska bara börja variera träningen mer så att jag inte tröttnar för det gör jag lätt. Och det vore ju synd.

Nej nu måste jag skynda mig. Det börjar om en timma och jag måste byta om innan sen tänkte jag promenera ner.

SKRIVET: 2009-10-13, kl 20:01:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Andra avenyn

Har precis kommit hem i från ett jobbigt träningspass. Så nu ska jag gå till Tempo och köpa lite frukt som jag kan tugga på till andra avenyn. :)

SKRIVET: 2009-10-12, kl 22:12:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

den j-kla skärbrädan

Johan lade ut lite kort på våran lgh på internet och visade mig sedan bilderna och visade dom som hade kommenterat det. Och på en av bilderna som han visade såg det ut som att han hade fram våran skärbräda i ek som han har fått av en i sin släkt som har gjort den själv till han. Johan älskar denna skärbräda så mycket att jag inte får andvända den. Ska jag skära något får jag vända på den. Jag hatar skärbrädan och önskar inget hellre än att den går sönder (okej så illa är den inte men den passar inte in till bänkskivan). Så i alla fall medans han var ute slängde jag in en kommentar. 
Johan-Men malin här har någon kommenterat och skrivit om skärbrädan och jag har den inte ens framme? 
jag-Nehe? 
Johan -men vad skumt? hur kan dom veta? 
jag-hahaha :P 







 

SKRIVET: 2009-10-11, kl 20:32:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

bodypump


Nu i eftermiddag har vi varit hemma hos Johans föräldrar och hälsat på. Och efter det åkte jag till gymmet och körde body pump så nu känns det riktigt bra i kroppen:)

Nu blir det ensam mamma söker och sen dem dubbade skiten :P

SKRIVET: 2009-10-11, kl 11:03:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag

Godmorgon!

Sov riktigt länge idag men vi var uppe sent igår så det är inte så konstigt.

Tråkigt väder det är ute idag, men det regnar inte, inte än i alla fall. Så ska passa på att gå ut och gå nu :)

SKRIVET: 2009-10-10, kl 21:53:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Falk

Nu har precis Linda och Kennth åkt hem. Dom kom hit för att titta ordentligt på våran lägenhet för dom funderar på att köpa en som är ledig i samma trappuppgång som våran. Och när man kollar på en lägenhet missar man alltid att kolla vissa saker men då är det ju bra att vi har en likadan så kan dom se det dom missade i våran i stället. :)

Just nu är det fotboll på tv, finns det något tråkigare? Tyvärr så tycker inte Johan att det är tråkigt så jag sitter här i köket i stället. Men snart är det nog slut då blir det Johan Falk! Vem vet jag kanske lyckas vara uppe länge idag för ovanlighetens skull...

SKRIVET: 2009-10-10, kl 13:49:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

snapen

Det blev en halv mils spåret på snapen. Det var riktigt skönt ute, och jag fick med mig Johan också så det var lite roligare:)

Nu hade jag tänkt att ta en dusch och göra hårinpackning och peela mig :) Och måla mina naglar. Köpte ett nytt nagelack sist jar var i skövde så ska prova det nu.

SKRIVET: 2009-10-10, kl 10:17:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

scones

Godmorgon!

Bakade scones nyss och det blev väldigt gott med lite marmelad på och te till. Det är så bra med sånt som inte ska jäsa innan, bara slänga i hop allt och in i ugnen.

Nu ska jag byta om sen åka upp till Snapen och gå ett spår med Bella.

SKRIVET: 2009-10-09, kl 21:58:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredagskväll

Promenaden blev till Åkes för att handla lite godis tills i kväll. Men dom höll på att renovera så dom sålde ut godis. Och det godiset hade nog redan fått lite renoveringsdam på sig för det var inte gott och så var det hårt som sten. Så där lär jag inte handla innan dom renoverat och köpt in nytt godis.

Kollade på en film nu i kväll, dårhuset. Men den var lite väl övernaturlig och slutet var inte som jag hade velat att det skulle vara. Men den gick att kolla på i alla fall : )

Nej nu ska jag se lite på tv...

SKRIVET: 2009-10-09, kl 18:41:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

helt slut

06:30 ringde min mobil. Det var från jobbet som undrade om jag kunde börja jobba kl 07. Egentligen hade jag ingen lust att ställa upp eftersom det bara känns som att man ställer upp hela tiden helt i onödan för man får inget för det. Men jag fick ta på mitt fejk leénde och åka tll jobbet ändå.

Men nu är jag hemma igen och har lagat lite mat, Köttfärssås & pasta. Det blev gott faktist. Annars brukar min köttfärsås mest smaka tomat, men inte idag, den blev perfekt. Mitt halvår på hotell och restaurang kanske gav något i alla fall;)

Nu ska jag tjata med mig Johan ut och gå lite. Bella behöver ut och det är så tråkigt att gå utan musik (urladdad). Så då får Johan följa med, så får jag prata av mig lite med.

SKRIVET: 2009-10-08, kl 22:26:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

bodypump

Bodu pump passet gick bra, som vanligt:) men nu är jag helt slut så nu ska jag sova!

Godnatt

SKRIVET: 2009-10-08, kl 14:07:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lunch



Nu har jag plockat lite i lägenheten och lagat mat, Potatis, fiskpinnar och stuvadspenat. Blev så sugen på det och så var det så länge sen jag åt det sist så det var riktigt gott. Men spenaten fick jag ha för mig själv för Johan tyckte att det såg för äckligt ut för att äta. Och ja det ser riktigt äckligt ut, men gott är det!

Nu ska jag in i duchen sen göra mig i ordning, skulle gjort det mycket tidigare engentligen för nu känns det lite ovärt eftersom jag ska träna om några timmar men men, är man seg så är man :)

SKRIVET: 2009-10-08, kl 11:01:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Baka

Sådär nu är jag på bättre humör igen! Kanske var det smset i morses som fick mig på dåligt humör. Hela saken får mig att bli irriterad, men nu är jag ledig så nu ska jag inte tänka mer på det!

Har suttit och tittat på lite bak recept för att komma på något gott jag kan bjuda på sen när mamma kommer i eftermiddag, morotskaka kollade jag på men då hade jag inte alla ingredienser hemma och jag har ingen lust att gå och handla. Till sockerkaka har jag allt som behövs i alla fall men det är lite tråkigt men kanske kan göra en rulltårta med något gott på. Nu ska jag plocka lite i lägenheten, vi är bara 2 och ½ som bor här ändå blir det rörigt så fort..

 

SKRIVET: 2009-10-08, kl 08:17:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tipptopp

Godmorgon!

Är inte på topp idag. Känner mig helt seg. Så nu ska jag lägga mig i soffan med en filt och kolla lite på tv och se om jag är på bättre humör nästa gång jag vaknar :)

SKRIVET: 2009-10-07, kl 20:29:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag

Godkväll!

Idag har jag jobbat och efter jobbet kom Linda hem till mig så åkte vi och träna. Eller träna och träna, vi var där gick på springband och pratade mest. Nej men lite träning blev det allt, vi hade inte så mycket tid för klockan 6 skulle hon kolla på en lägenhet.

Nu sitter jag och kollar på bonde söker fru. Vilka härliga bönder :) haha. Och sen blir det Oskyldigt dömd.

SKRIVET: 2009-10-06, kl 14:50:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Home

Så nu är jag hemma igen. I moholm gick jag och Frida en promenad i skogen och Bella kunde springa lös, det är nog det bästa hon vet. Det finns ju inte så många ställen här i stan som man kan ha henne lös på tyvärr.

Nu har jag börjat lite smått med att städa i köket, och även oljat in fönsterbrädan. Så nu har jag som ursäkt att det ska torka in lite innan jag fortsätter att städa. Men det är väll lika bra att fortsätta för när jag sitter här blir jag bara så seg.

SKRIVET: 2009-10-06, kl 09:47:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Uggs



Jag måste leta fram mina vantar. Var precis ute och gick med bella och det är bara 3 grader ute. Inte så konstigt att jag frös om händerna kanske. Och igår kväll när jag var ute hade jag på mig mina uggs för första gången i år. De måste väll ändå vara de skönaste skorna som finns? 

Idag ska jag åka hem till mamma och hälsa på. Hon är sjuk så jag tror att hon vill ha lite sällskap:)  

SKRIVET: 2009-10-06, kl 08:40:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vårat kök


Såhär såg köket ut från början



Allt är utrivet och en ny vägg ska sättas upp, som ni ser på första bilden så går det ut vid spisen och vi ville ha en rak vägg.


Innan hyllan är uppsatt.


Nu är det nästan färdigt. Bara all el som ska kopplas så vi slipper dom fula kablarna. (tänkt bort den fula disktrasan:) )

SKRIVET: 2009-10-05, kl 20:33:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nytt i träningsväskan

Det jag köpte i Skövde förut var nya träningskläder, det är alltid kul att köpa det. Det blev ett par rosa/vita adidas skor och en svart topp. Sen skulle jag även ha nya ögonskuggor och jag vet inte hur många jag provade innan jag hittade dom jag ville ha. De var lite lite roligare färger än min beiga som jag brukar ha. 


Jag hade tagit fel på tiden när Svenska Hollywod fruar börja, så klockan 8 satt vi här med naturgodis och tyckte det var konstigt att det inte började.. men det var ju inte så konstigt. En timma för tidigt..  Men nu börjar det strax. Ska tvätta bort mitt smink och så innan för det är så skönt att vara ren i ansiktet. Och kanske ta på mig min gosiga morgonrock.. får barra be Johan snällt så att ha ngår ut med Bella sen med :)

SKRIVET: 2009-10-05, kl 17:08:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Olika smak



Nu är jag hemma i från Skövde och träning. (Bilder på det jag köpte kommer alldeles strax) I skövde skulle Linda köpa något fint att ha på sig på jobbfesten som är snart. Och eftersom jag och hon har helt olika smak så är väll inte jag det rätta smakrådet kanske. Hon gillar (hur hon nu kan gilla det) utsvänga byxor. Så provade hon ett fint längre linne, ja även jag tyckte att det var fint. Men vad skulle hon ha till? Jo hennes jäkla utsvänga byxor. Men efter mycket tjat så fick jag henne att prova ett par vanliga svarta tights till, som hon egentligen hatar. Hon har aldrig ens provat det. Men antaligen så tyckte hon det blev fint för tihtsen och det fina linnet fick följa med hem. Bara hoppas på att hon använder det sen för det var verkligen fint. Efter all shopping blev det lunch och sen träning. Vi gick inte på något pass utan tränade själva i hallen, men det gick bra ändå. Inte lika effektivt som ett pass men lite träning är väll bättre än ingen träning i alla fall:)


Nu är jag i alla fall hemma och hade tänkt att laga lite middag, jag vet bara inte vad än.

SKRIVET: 2009-10-05, kl 08:50:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

väckning

Godmorgon!
Halv 8 vaknar jag av att min mobil ringde, trodde först att dom skulle fråga om jag kunde jobba, men det var det inte. Det var Linda som hade tagit ledigt och undrade om jag ville med till Skövde. Så nu har jag precis duchat och gjort mig i ordning och väntar på att hon ska hämta upp mig. Och efter skövde blir det nog gymmet.


Ha en bra dag!

SKRIVET: 2009-10-04, kl 22:09:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

smala armhävningar

Träningen gick väldigt bra. Eftersom jag var lite tidig så körde jag på crosstrainern och det kändes bra att min kondition inte hade blivit sämre vilket jag trodde. På passet var vi nog fullt, för man fick stå väldigt tätt vilket jag tycker är lite jobbigt. Det är bättre när man är mindre och kan ha stort mellanrum mellan varandra. Och det här med smala armhävningar... när ska jag lära mig? jag skrattar åt mig själv när jag försöker och det gör nog dom andra runt omkring också bara att dom inte visar det.


Nu blir det tvn.

SKRIVET: 2009-10-04, kl 16:59:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Body pump

Har precis bokat in mig på Body pump som börjar om en timma. Egentligen så orkar jag inte, eller jo orkar gör jag för jag har massor med energi idag. Men är tyvärr inte så träningssugen. Men efter allt onyttigt i helgen så känner jag att jag måste röra på mig lite. Och man blir träningssugen bara man kommer dit!

Hörs senare!

SKRIVET: 2009-10-04, kl 11:02:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag

Då var det söndag igen och jag är själv hemma, det brukar jag vara på Söndagar. Men det är bara skönt att vara själv ibland.

Kollar på lite olika inredningssidor,  ska ha nya möbler i vardagsrummet men vet inte riktigt hur jag vill ha det än så håller på att kolla runt för att få lite ideér :) Sen är det bara att få Johan att tycka samma som mig.

SKRIVET: 2009-10-03, kl 16:29:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

home

Nu är vi hemma igen och jag är proppmätt efter all mat och efterrätt, men gott var det :)

Är väldigt trött så funderar på att gå in och vila en liten stund..

SKRIVET: 2009-10-03, kl 12:36:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lunchtime!



Idag har mamma bjudit hem oss på lunch. Hörs senare!

SKRIVET: 2009-10-03, kl 09:14:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fog

Igår kväll fogade Johan klart i vårat kök, han som skulle gjort det egentligen sköt bara upp det hela tiden. Så vill man ha nått gjort fort får man göra det själv. Och det blev faktist riktigt bra! Medans han fogade kollade jag på någon kass film på 9an. Men den sommnade jag fort i från...

Nu ska jag göra lite frukost.

SKRIVET: 2009-10-02, kl 19:05:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

fredag

Nu är det äntligen Fredag, Skönt!

Idag efter jobbet gick jag bort till mammas jobb för att vänta där tills hon slutade. Så åkte jag med henne och handlade mat. Så nu är både kyl & frys fullt igen. Sen blev det även en sväng till Rattugglan där dom har väldigt mycket och gott godis, så jag köpte en påse, men det är ju helg nu så då är det okej:)

Nu i kväll händer det inte så mycket. Är helt slut så det blir en lugn kväll framför tvn. 


 

SKRIVET: 2009-10-01, kl 20:49:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

magvärk

Just nu har jag sån magvärk så jag tror jag avlider snart..... aj aj